Petra


Moi!

Täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee Petra, kolmekymppinen turkulainen, kolmen alle 5-vuotiaan lapsen äiti. Aloitin Arkeen kätketty aarre -blogin kirjoittamisen vuonna 2015 rohkaistakseni naisia löytämään lempeämmän suhteen itseensä ja ympärillä oleviin.  Toivon voivani auttaa muita eteenpäin keskeneräisyytensä hyväksymisessä ja kauneuden näkemisessä siinä.

Koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri (luokanopettaja ja erityisluokanopettaja), teen Keskeneräiset äidit -podcastia lääkäri Säde Stenlundin kanssa. Keväällä 2020 julkaisin esikoiskirjani Mielelläni kehossani - kohti hyväksyvää suhdetta itseen yhdessä psykoterapeutti Minna Martinin kanssa.

Unelmoin maailmasta, jossa jokaisen olisi hyvä olla juuri sellaisena kuin on ja jossa jokainen kokisi olevansa riittävä ja rakastettu. Lähivuosina sydämelleni on noussut erityisesti äitien tukeminen naiseudessa, vanhemmuudessa ja parisuhteessa. Seurakunnassa useita vuosia tehty vapaaehtoistyö äideille ja pariskunnille suunnatuissa vertaistuellisissa toiminnoissa on tuonut kosketuspinnan perheen merkitykselle yksilön hyvinvoinnissa, ja toisaalta yksilön hyvinvoinnin merkityksestä perheelle. Suhde itseen vaikuttaa vääjäämättä ympärillä oleviin, ja siksi sen työstäminen kannattaa.

Olen tutkijaluonne ja olen valtavan kiinnostunut uusimman, akateemisen tutkimustiedon soveltamisesta yksilöiden elämään. Toivon voivani tarjota tutkittua tietoa kiinnostavalla tavalla helposti omaksuttavassa muodossa.

Arkista ja vertaistuellista äitiyden taivaltani voi seurata Instagramissani, jonne olen myös tehnyt pidempiä videoita erilaisista äitiyteen liittyvistä teemoista. Löydät minut nimimerkillä @arkeenkatkettyaarre


Ei kommentteja