Keskeneräiset Äidit -podcast on täällä!

Kuvassa Keskeneräiset Äidit -podcastin kaksi äitiä, Säde Stenlund ja Petra SaarirantaWell hello there tänne blogiinkin! Ja pahoittelut sekä blogilleni että seuraajilleni, että tahti tällä puolella some-maailmaa on ollut hidas. Kuten kirjoitinkin, meillä on sairasteltu oikein urakalla, ja molemmille lapsille iski taas korvatulehdukset. Sen lisäksi minulla on meneillään muutama erittäin innostava projekti, joista yksi on... PODCAST! Viime vuonna kirjoitin unelma-postauksen (täällä), ja päätin, että nyt kyllä uskallan sanoa ääneen, mistä haaveilen. Ja tässä sitä ollaan: ensimmäinen jakso on julkaistu tänään!

Keskeneräiset Äidit - Arjen sinfoniaa ja unelmia tyytyväisyydestä on podcastin nimi, ja mikin takana on juttelemassa lisäkseni ystäväni Säde, Mahdollisuuksien elämä -blogin kirjoittaja. Me ollaan Säteen kanssa todella innoissamme tästä podista, ja sitä on pitkään työstetty ja suunniteltu. Meillä on visio ja toive siitä, että se saisi olla tuomassa kuuntelijoiden arkeen paitsi viihdettä niin myös ajatuksia, näkökulmia ja vertaistukea.

Lisää podista ja siitä, mitä kaikkea se tulee pitämään sisällään, saat kuulla ensimmäisessä jaksossa, joten kipin kapin kuuntelemaan. Olisi myös mahtavaa, jos ottaisit seura
ntaan meidän Instagramin ja Facebookin! Kaikki tuki ja palaute on lämpimästi tervetullutta.

Me halutaan kiittää ihan jokaista, joka lähtee mukaan meidän matkalle, joka tukee seuraamalla ja tykkäilemällä ja on hengessä mukana. Se merkitsee meille paljon!


-Petra

Ei kommentteja