#mainiomarraskuu : Vähiin käy ennen kuin loppuu!

Photo: Copyright 2018. All rights reserved.
Photo: Copyright 2018. All rights reserved.

Uskokaa tai älkää, marraskuu lähenee loppuaan! #mainiomarraskuu -haaste on ollut nyt käynnissä 20 päivää, ja jäljellä on enää kymmenisen päivää. Haaste on täällä päässä sujunut todella hyvin, mites siellä?

Kuluneet 20 päivää olen pitänyt #mainiomarraskuu -haasteesta kiinni saaden jälleen tänä vuonna huomata, että se todella toimii. Yksinkertaiset perusasiat ovat vaikuttaneet huomattavasti vireystilaani. 

Liikunta, raitis ilma, riittävä veden juonti ja uni ovat osoittaneet voimansa. Niihin satsaaminen auttaa korvaamaan puuttuvaa auringonvaloa. Minuun selkeästi tepsii myös tällainen positiivinen haaste, sillä tämän myötä olen mm. päässyt taas kiinni parempiin liikuntatottumuksiin ja aloittanut piiiiiiiitkästä aikaa juoksemisen. Takana on neljä lenkkiä ja olo on inspiroitunut!

Photo: Copyright 2018. All rights reserved.
Kaiken kaikkiaan liikunnan ja huonolla säällä ulkoilun tärkein vaihe on liikkeelle lähtö. Kyllähän me kaikki se tiedetään, mutta kylläpä sen on tässä taas saanut huomata. Kun yksinkertaisesti päätän tehdä lyhyeen, 30 minuutin jumpan Youtubesta - vaikka väsyttäisi - niin saan lähes aina huomata, että parin minuutin jälkeen energiataso lähtee nousuun. 

Ainoa osa-alue, mitä en valitettavasti ole päässyt toteuttamaan, on kirkasvalohoito. Oma lamppuni on rikki, enkä edelleenkään ole saanut uutta. Jää nähtäväksi, saanko sellaisen hommattua vielä tänä talvena. 

Vielä on kaamosta kuitenkin jäljellä, joten haluan rohkaista jokaista, jota vähänkin kutkuttaa tämä haaste, lähtemään mukaan! Mitään ei menetä, eikä haittaa, jos aina ei jaksakaan. 

Olen sen verran hyvin päässyt tässä käyntiin, että aion varmaan jatkaa haastetta pidempääkin - mutta saatetaan nyt ensin marraskuu päätökseen. Vikat kymmenen päivää alkaa N-Y-T- NYT!

-Petra 

Ei kommentteja