Varpugaala: Varpublogien 1-vuotiskemut!

Varpujengi koolla Varpugaalassa! Mahtavia varsinaissuomalaisia bloggaajia.

Turkulainen valokuvaamo-kahvila Pimiö Lounge tarjosi upeat, tunnelmalliset puitteet juhlalle.

Kaunis Deligo Catering kakku

Kauniit koristeet tarjosi Juhlahumua!

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan juomat virvoittivat gaalan vieraita

Leipomo Rosten siementrapeat maistuivat Varpujengille

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas tarjosi alkumaljat skumpan muodossa

Turkulainen floristi Arteflos tarjosi bloggaajille todella kauniit leikkokukkakimput

Viime lauantaina kokoonnuttiin meidän ihanan Varpujengin kanssa juhlistamaan Varpublogien 1 -vuotissynttäriä Turun tunnelmalliseen valokuvaamo-kahvilaan Pimiö Loungeen

Olen ollut Varpuissa mukana nyt viime elokuusta asti, ja se on tuonut vaikka ja mitä kivaa blogielämääni. Ihan ykkösenä olen löytänyt mahtavan porukan muita taitavia bloggaajia, joiden kanssa ollaan jo nähty useammankin kerran kuluneen vuoden aikana eri merkeissä. Muistelinkin lauantaina, että mitä ihmettä, olin Varpujen ekassa blogipäivässä vain 3 viikkoa synnytyksen jälkeen (taisin olla jossain hormonipöllyissä edelleen). Pakko myöntää, että Varpujen tapaaminen ensi kertaa jännitti, mutta miten ihanan aitoja, maanläheisiä ja hauskoja tyyppejä kaikki ovatkaan.

Sen lisäksi olen saanut koulutusta, yhteistyökuvioita ja inspiraatiota. Ihan mahtavaa siis!  

Varpujen blogigaala

Juhlahumua! Varpujengi juhlii Varpublogin 1-vuotissynttäriä Varpugaalassa.


Juhlahumua verkkokaupasta löytyy upeita koristeita

Illan aikana jaettiin palkintoja, ja minä sain Vuoden Arjen Sankari -tittelin "raikkaan armollisen perhe-elämän esittelystä ja positiivisesta energiasta" kera diplomin sekä Hiusmuotoilua Tunteella -kampaamon lahjakortin (jes jes jes!). Saatiin myös aivan super kauniit kukkakimput Arteflossilta, kiitos!

Meillä oli illassa oma valokuvaaja, taitava Ronja Siitonen, joka on ottanut tämän postauksen kuvat, joten saimme keskittyä itse juhlimiseen ainaisen kuvaamisen sijaan. Se oli kiva juttu! No okei, kyllä me vähän napsimme itsekin kuvia ja ehkä sometimmekin... vähän. 

Juhlia oli rakentamassa useita ihania yhteistyökumppaneita ja sponsoreita. Söin varmaan 375 Leipomo Rostenin siemenrapeaa  (onko kukaan muu hulluna niihin?!) ja pullon jos toisenkin Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan juomaa. Kauniin kakun oli tehnyt Turun Taidemuseon kahvilaa Cafe Victoria pitävä Deligo Catering. Kuvissa näkyvät ihanat koristeet tarjosi Juhlahumua, jotka antoivat teille lukijoille alekoodin, joka löytyy postauksen lopusta. 


Yvette sponsasi goodiebagejä varten kassit

Vuoden Arjen Sankari
Jatkoille suuntasimme Turun Saaristobaariin jäätävän painavat goodiebagit olalla. Sieltä löyty vaikka ja mitä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvää juttuja, joista kerron lisää myöhemmin!

Hyvää synttäriä Varput!

-Petra 

10% alekoodi Juhlahumua -verkkokauppaan, voimassa 31.7.2018 asti: varpu10

Ei kommentteja