Kasviksia ja hedelmiä kotiovelle? / Kasvimaani Kasvisboxi (sis. alekoodin)

Yhteistyössä Kasvimaani
Kasvimaani Kasvisboxi sisältää 5-7 kiloa sesonkikasviksia ja hedelmiä

Kasvimaani Kasvisboxi toimitetaan aina kotiovelle!
Yllä: Mother laughing alone with vegetables and fruits (that she didn't have to carry home herself!).

apsiperheen ruokahuolto - siinäpä on äitien ja isien yksi iso metatyökuorma ja arjen työmaa. Ruokaa täytyy budjetoida, suunnitella, ostaa, roudata, laittaa ja säilöä. Ei riitä, että ruokaa vain on, vaan sen on oltava myös terveellistä, laadukasta ja monipuolista. Huh! Ruokasuunnittelu on helpottanut tätä hommaa melkoisesti (postaus täällä), mutta kasvisruokaprojektini on vähän tyssännyt kiireiden ja väsymyksen myötä, ja olen kaivannut uutta inspiraatiota. Kun muutama viikko sitten bongasin Onnen säikeitä -blogissa Kasvimaani Kasvisboxin kiinnostukseni heräsi: Se tuntui olevan juuri kaipaamani boosti kasvisprojektilleni - ja vieläpä kotiintoimituksella. 


Kasvisboxi kotiovelle

Kasvimaani on Apetitin vuonna 2017 lanseerattu palvelu, joka toimittaa ympäri vuoden Kasvisboxiin pakattuna 5-7 kiloa tuoreita satokauden kasviksia suoraan kotiovelle kahden viikon välein - Suomen laajuisesti. Jokaisessa boxissa on vähintään viittä eri kasvis- tai hedelmälajia tai -lajiketta. Syksyllä boxista löytyy kotimaisia satokauden hevi-tuotteita, ja keväällä Kasvisboxeihin pakataan myös kansainvälisiä hedelmiä ja vihanneksia.

Kasvisboxin sisältö vaihtelee, mutta tulevan boxin sisällön voi kurkata nettisivuilta etukäteen, jos haluaa esimerkiksi ottaa sisällön huomioon omassa ruokasuunnittelussaan, kuten meidän perheemme. Kasvimaani - blogissa julkaistaan aina jokaiseen boxiin liittyen vinkit ja reseptit, joten sisällölle keksii varmasti käyttöä, vaikka se sisältäisikin itselle täysin uusia tuttavuuksia! Esimerkiksi minä kaipaan vinkkejä tulevan boxin sisältämille retiiseille, ne kun ovat minulle melko vieras vihannes. (Tai no, nypin ne aina pois Mummin salaateista lapsena, heh!)Helppoa ja hauskaa

Käytännössä homma toimii näin: Kasvisboxin tilattuani saan sähköpostiini tilausvahvistuksen, ja ennen toimitusta minulle lähetetään tekstiviesti, josta saan valita itselleni sopivan toimitusajan, ja sitten - plim plom! - postimies toimittaa meille laatikon täynnä tuoreita kasviksia ja hedelmiä suoraan kotiovelle! Ahh, mikä äidin unelma, kun painavat kasvikset ja hedelmät kannetaan suoraan kotiin.

Minä ja poikani olimme molemmat innoissamme, kun saimme avata ja tutkia ensimmäisen boximme sisällön: sieltä löytyi melonia, päärynöitä, sipulia, porkkanoita, parsaa, lehtikaalia ja lisäksi Earth Controlin taateleita ja saksanpähkinöitä. Kasvisboxin sisällön tutkiminen oli poikani mielestä jännittävää ja hauskaa, ja hän halusi osaa sisällöstä päästä maistamaan heti.

Sepä olikin mukavaa, kun yleensä nirso poikani ei aina kasviskokeiluistani innostu! Tuskin olen ainoa äiti, joka potee aika-ajoin pientä äitisyyllisyyttä siitä, että lautasella on usein ne vakkarit tomaatti- ja kurkkuviipaleet, jotka nekin jäävät välillä lapselta syömättä. Seuraavan boxin sisällöstä aiomme valmistaa poikani kanssa yhdessä aterian ja kokeilla lisäisikö se hänen innostusta kokeilla muutakin kuin vain tomaattia ja kurkkua. Aion myös lanseerata ystäväni vinkkaaman leikin: Heillä lapset yrittävät päivän aikana syödä mahdollisimman monta eri väristä kasvista ja hedelmää!

ALEKOODI: PETRA18

Mikäli haluaisit myös päästä testaamaan tätä konseptia, niin nyt olisi oiva tilaisuus!
Koodilla PETRA18 saat Kestotilaajan Kasvisboxin hintaan 14,90€ + toimituskulut 4,90€ 
(normaalihinta 18,50€ + toimituskulut 4,90€)! 
Alekoodi on voimassa sunnuntaihin 3.6.2018 asti, 
ja alennus säilyy uusissa kestotilauksissa kuuden veloituksen ajan. 

Tutustu Kasvimaani -konseptiin heidän sivuillaan sekä seuraa Facebookissa ja Instagramissa.

*Kasvisboxi saatu yhteistyössä Kasvimaani kanssa.

-Petra

P.S. Jos tuo alun kuvaseloste ei ihan auennut, niin selitys löytyy täältä

1 kommentti