5 X 3 Arkeen kätkettyä hyvää


teerisen kaunis Hiekkaleikkejä-blogin Jenni haastoi minut kertomaan 5 X 3 hyvää asiaa, joten täältä pesee! Takana on muutama erittäin vähäuninen yö, joten hyvän äärelle pysähtyminen piristää ja kohentaa hieman nuutunutta mielialaa. (Lisäapua antaa monta kuppia kahvia, kuuma suihku ja raitis ilma, jota ajattelin seuraavaksi haukata pienellä kävelyllä).

Kolme hyvää asiaa päivässäni

♡ Aamulla mieheni teki minulle kupin kahvia, kun tulin makkarista ulos zombien näköisenä. Tuo pieni ele tuntui hyvältä; tuntui, että olemme tiimi, ja että hän huomaa ja tietää, että olen väsynyt.

♡ Äiti-lapsipiirissä meillä oli erittäin hyvät ja avoimet keskustelut kärsivällisyydestä - aiheesta, josta sain innostuksen kirjoitella myös tänne blogin puolelle pian!

♡ Antoisa ja inspiroiva keskustelu Mahdollisuuksien elämän Säteen kanssa. (Kannattaa tsekata hänen lapsiperheiden hyvinvointia käsittelevä uusi blogi!)


Kolme hyvää asiaa minussa

♡ Näkökyky: Luin juuri kirjan Sisäinen lepatus, joka kertoo erityisherkkyydestä, ja ymmärrän nyt vielä paremmin kykyäni tunnistaa muiden ihmisten tunnetiloja ja myötäelää niissä vahvasti, sekä sitä, miten se on vahvuus, vaikka se viekin paljon voimavarojani.

♡ Huumorintaju: Nauran omille vitseilleni - ja toki muidenkin läpän heitolle -, joten koen ainakin itse olevani hauska ja huumorintajuinen, vaikka huumorini on usein pissa-kakka -tasoa. Taapero vitseineen on siis mitä parhainta seuraa tälle väsyneelle äidille!

♡ Hyväntahtoisuus: Tahdon muille ihmisille hyvää ja toimin sen mukaisesti. Se on myös yksi syy, miksi kirjoitan tätä blogia.


Kolme hyvää asiaa elämässäni

♡ Parisuhde - mieheni on elämäni tärkein ihminen ja se tyyppi, jonka rinnalla saan toivottavasti kulkea loppuun asti. 

♡ Lapset - tätä ei tarvitse varmaan edes selittää! He ovat parasta, mitä minulle on tapahtunut ja iloitsen jokaisesta päivästä heidän kanssaan. 

♡ Usko ja seurakuntayhteys - Uskon Jumalaan ja se vaikuttaa isolla tavalla elämääni, ajatuksiini ja valintoihini. Olen monessa mukana seurakunnallamme ja nautin todella niistä ihmissuhteista, joita olen siellä saanut ja siitä palvelutyöstä, jota saan siellä tehdä, kuten parisuhdetyö ja äiti-lapsipiirin vetäminen.

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

♡ Saan olla kotona lasteni kanssa.

♡ Saan edistää kirjoitusunelmiani tämän blogin ja mahdollisten muiden projektien tiimoilta.

♡ Saan alkaa elää yhä enemmän minun näköistäni elämää kolmen kympin kriisini myötä.

Kolme hyvää asiaa blogissani

♡ Aitous ja rehellisyys. Haluan kirjoittaa tavalla, joka koskettaa aitoudessaan ja rehellisyydessään.

♡ Rohkaiseminen. Nautin siitä, että saan rohkaista muita, ja siinä samassa rohkaisen myös itseäni! Toivoisin, että blogini lukijat voisivat inspiroitua ja rohkaistua sekä armollisuudessa että kasvussa ja kehittymisessä.

♡ Arvot. Minulle on tärkeää, että blogi edustaa arvomaailmaani, ja mielestäni olen onnistunut tähän mennessä siinä hyvin.


Kolme Neljä bloggaajaa, jotka haastan vastaamaan

Tähän 5X3 hyvää- haasteeseen saisi nyt tarttua...
♡ Pirita Pandamama-blogista
♡ Outi Outi Karita-blogista
♡ Nina - Merikapteenin vaimo-blogista
♡ Helena Sisu & S'more -blogista

Tykkäätkö tämän tyyppisistä postauksista? Nappaa ihmeessä haaste vastaan itsellesikin, ihan vaikka vaan omaan päiväkirjaasi! 

-Petra

2 kommenttia

  1. Ihana Petra, kiitos haasteesta <3 Blogissa löytyy 5 X 3 hyvää <3
    Kauniita hyviä juttuja olet kirjoittanut <3

    VastaaPoista