Hyvän mielen vuosi -kirja + ARVONTA

Yhteistyössä PS-Kustannus

inulla on ollut teini-ikäisestä asti tapana tehdä vuoden lopussa aina kuluneen vuoden inventaario, ja sen jälkeen tehdä suunnitelmia ja tavoitteita tulevalle vuodelle. Usein tavoitteet liittyvät jollain tavalla itseni kehittämiseen, oppimiseen, henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin sekä ympäröiviin ihmisiin. Jotkut kai kutsuvat niitä uuden vuoden lupauksiksi - itse koen, että kyseessä on pikemminkin itseni kehittämisen kalibrointia: tarkennan fokuksen taas siihen, mihin suuntaan haluan tulevana vuotena kulkea, ja mihin erityisesti haluan keskittää voimavarojani. 

Tämän aihepiirin rakastajani voitte kuvitella innostukseni, kun pari viikkoa sitten sain Varpujen pikkujoulujen goodie bagista aivan super kivan Maaretta Tukiaisen tekemän Hyvän mielen vuosi -kirjan, jonka PS-Kustannus oli meille lahjoittanut. En ollut sitä aiemmin koskaan hypistellyt ja olin samantien myyty: "Tä on NIIIIIN mun juttu!"

Kirjan idea on yksinkertainen: se on inspiroiva ja koko vuoden mukana kulkeva matkakumppani, joka auttaa saavuttamaan juuri ne omat tavoitteesi. Jokaiselle viikolle on oma, kaunis ja kutkuttava aukeamansa, josta löytyy tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun. Kirja perustuu Hyvän mielen taidot -kirjan positiivisen psykologian pohjalta kerättyyn tietoon ja harjoituksiin, joiden avulla voi vahvistaa omaa hyvinvointiaan määrätietoisesti, säännöllisesti ja samalla kuitenkin rennosti. Mainittakoon vielä, että kirjan täyttämisen voi aloittaa missä vaiheessa vaan, vaikka heti tänään. Itse odotan tammikuun ensimmäiseen, aloitan vuoden ikään kuin puhtaalta pöydältä!
Minähän fiilistelin tätä samantien Instastoryssani, ja muutamat teistä laittoi minulle siellä viestiä kirjasta. Tulin sitten ajatelleeksi, että siellä ruudun toisella puolella on varmaan muita samankaltaisia tyyppejä kuin minä, joiden mielestä tällainen kirja on ihan super kiva juttu! Laitoin sitten PS-Kustannukselle viestiä ja kysyin, saisinko arpoa teille kirjan, ja ilokseni he olivat messissä. 

Nyt voit siis voittaa tämän itsellesi valitsemallasi kansivärillä (pinkki, keltainen, turkoosi). Arvon kaksi kirjaa: yhden Instagramissa ja toisen Facebookissa (ohjeet löytyvät sieltä). 

ARVONTA SUORITETTU 11.12.2017.

-Petra

Ei kommentteja