Ensimmäinen kerta ekokosmetologilla + alekoodi

*Yhteistyössä EkoKauneushoitola Karoliina K*


"Oloni on kuin sulaa vahaa. Alan vaipua jonnekin unen rajamaille..."

Sanotaan, että pikkulasten vanhemmille hammaslääkärissäkin käyminen on luksusta: omaa aikaa, jolloin kukaan ei vaadi mitään, ja saa hetken vain olla. Tästä minullakin on kokemusta, mikä selittänee miksi olen parin viimeisen vuoden aikana käynyt ahkerasti mm. suuhygienistillä, heh heh. Mutta nyt pääsin kyllä jo ihan next level -hommiin, kun olin ihanan ekokosmetologi Karoliina Käyhkön luona kasvohoidossa Ekokauneushoitola Karoliina K:ssa.

Tutustuin Karoliinaan aiemmin tänä syksynä ja sain häneltä hyviä ihonhoitovinkkejä. Silloin hänen tuolissaan istuessani heräsin siihen todellisuuteen, että hetkinen, täytän muutaman kuukauden päästä kolmekymmentä, mutta en ole ehkä kymmeneen vuoteen päivittänyt "ihonhoitorutiinejani" - joihin siis kuuluu pikainen pesu aamuin illoin silmät ristissä ja päälle markettirasvaa. Ups. Näin 100 -vuotiaan Suomen kunniaksi lienee sopivaa lainata edesmennyttä turkulaista presidentti Mauno Koivistoa: "Tarttis tehrä jotain..."

Karoliina ehdotti sitten, että tulisin kokeilemaan hänen tekemäänsä uniikkia, holistista kasvohoitoa, joka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Ja minun ihonihan oli kuiva kuin autiomaa.

Paitsi että tämä oli minulle ensimmäinen kerta ekokosmetologilla, tämä oli myös ensimmäinen kerta kuopukseni syntymän jälkeen, kun olin molemmista lapsista erossa yli 45 minuuttia. Toisin sanoen hetki oli enemmän kuin tervetullut.


Rentoutunut päästä varpaisiin

Ennen hoitoa sain kertoa minun sen hetkiset fiilikseni ja erityiset toiveeni. Perus kiireisenä äitinä olin hetken huuli pyöreänä: "Ai mitä, minä vai, minun toiveeni? Ai miltä tuntuu? Tota... odotas, kun hetken tsekkaan." Kuulostaako tutulta, ettei ehdi itseään juuri ajatella päivän aikana? No, yllättäen väsymys taisi olla se päällimmäinen fiilis, ja mainitsin tinnitus-riesastani. 

Karoliinan tekemä hoito oli aivan ihanan rauhoittava ja lempeä, ja erilainen kuin perinteiset kasvohoidot, joissa hoidetaan vain kasvojen iho - ja usein hieman kivuliain menetelmin.

Puhuimme paljon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ja siitä, että ihmistä pitää hoitaa kokonaisuutena. Hoidon ajaksi sain itse valita aromaterapeuttiset, eteeriset öljyt, jotka loivat rauhoittavan tunnelman ympärille. Jalkojen päälle laitettiin lämmin kaurapussi, ja Ayurveda-hieronnalla käsiteltiin myös käsiä ja jalkoja, ja keho rentoutui pikku hiljaa kokonaan. 

Itse kasvojen hoito oli rentouttavaa ja miellytävä, ja hoidossa käytetyt vegaaniset ja luonnolliset Ekopharman tuotteet tuoksuivat ja tuntuivat todella hyviltä. Ensimmäistä kertaa elämässä minun kulmakarvat muuten värjättiin ja huoliteltiin ammattilaisen toimesta. Hoitoon kuului myös taivaallista päähierontaa (yksi sellainen kiitos nyt!), ja kun sain jäädä pimeään ja lämpimään pötköttelemään hetkeksi hoidon lopussa, olin vähällä nukahtaa.

Aika vierähti kuin siivillä. Vilkaisin puhelintani hoidon päätteeksi: Mies ja lapset olivat parkkipaikalla odottamassa. "10 min vielä" vastasin,  ja siemailin rauhassa ja rentoutuneena vielä teetä hoidon jälkeen ja ihailin peilistä pehmeää ja hehkuvaa ihoani.

Sain Karoliinalta kotiin testiin ihania, laadukkaita Ekopharman tuotteita. Kirjoitan niistä oman postauksen, kunhan olen saanut kunnolla tutustua tuotteisiin.


Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan alennettuun hintaan Karoliinan ihania hoitoja tai antamaan vaikka lahjakortin joululahjaksi jollekin rakkaalle. Karoliina on luvannut antaa vuoden loppuun mennessä varatuista hoidoista tai ostetuista lahjakorteista -15% koodilla aarre. Ajan voit varata kätevästi täältä

-Petra

P.S. Hoidossa olon jälkeen tinnitus on pysynyt välillä kokonaan pois tai ollut vain vaimea. Vaiva johtunee siis lihasjumeista ja jännittyneestä olosta kropassa. Kiitos Karoliina!

*Uniikki kasvohoito saatu yhteistyössä Ekokauneushoitola Karoliina K:n kanssa

Ei kommentteja