Varpujen pikkujoulut!


stun täällä eilen ostamani the Ohm Collectionin ekodödö kainaloissa ja hymyilyttää, ei vain siksi, etteivät kainaloni ainakaan vielä haise, vaan koska eilen oli ihanat Varpujen pikkujoulut! Skumppaa, hyvää safkaa ja aivan ihania tyyppejä. Teki kyllä niin hyvää! Ja vaikka en täysin lapsivapaalla ollutkaan, niin onneksi pikku tonttuni oli oikein hyvällä tuulella. Mitä nyt vähän puklautti äitinsä päälle ja yhdet räjähdyskakatkin tuli, mutta hei, perussettiä. 

Vietimme iltaa super ihanissa ja kauniissa Greenlips Beautyn tiloissa, ja saimme illan aikana pikameikkejä ja -kampauksia, sekä opastusta erilaisiin ekokosmetiikkatuotteisiin. Jos paikka on entuudestaan vieras - kuten se oli minulle - niin suosittelen todella lämpimästi menemään. Greenlips maahantuo korkealaatuisia ekokosmetiikkatuotteita, joita voi muuten klikkailla kotiin heidän nettikaupastakin. Olen ennenkin hehkuttanut Turun naisyrittäjiä ja teen sen taas: Wau, mitä naisia! Huikean kauniita, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin,  ja mitä asiantuntemusta! Hyvä naiset! Ja kiitos! 

Ekohöpinöitä on muuten tulossa lisää lähiaikoina, nimittäin huomaan olevani yhä enemmän kiinnostunut aiheesta nyt äidiksi tultuani. Onko siellä muita ekojutuista kiinnostuneita vai onko aihe sellainen, ettet ole liiemmin asiaa harkinnut? Vai tuoko ekojutut mieleen lähinnä kommuuneissa asuvat hipit? No, hipiksi en ole muuttumassa, don't worry.

Iso kiitos Greenlips Beauty ja illan järkkääjät ja sponsorit! Saatiin ihanat goodie bagit, joiden sisältöön en ole vielä ehtinyt perehtyä kunnolla. Ajattelinkin availla niitä huomenna InstaStoryn puolella, joten tsekkailkaa sieltä, jos kiinnostaa. 

Aivan mainiota marraskuun vikaa viikkoa sinulle!

-Petra

P.S. Nyt on ilta, olen mm. lenkkeillyt yli 6 kilsaa tänään, ja dödö on pitänyt, jes! 


3 kommenttia

  1. Joo, ekojutut kiinnostaa :) joku kuutisen vuotta sitten vaihdettu perheen mömmöt suurilta osin ekotököteiksi :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Ihanalta näyttää ilta! En ole koskaan käynyt siellä mutta ohi olen mennyt bussilla! Ihanaa että turusta löytyy naisenergiaa! Tollanen on mulle aina iso inspiraatio kun näkee että ihmiset tekee sitä mistä ovat niin innoissaan :)

    VastaaPoista