Varpublogit - Uusi blogiyhteisöni

Minä kauniissa Turun Puolalan puistossa. Varpublogit sydän Turku!

Minä kauniissa Turun Puolalan puistossa. Varpublogit sydän Turku!

Minä kauniissa Turun Puolalan puistossa. Varpublogit sydän Turku!


ain vähän aikaa sitten ihanalta Varpublogien Jenniltä viestiä, missä hän kysyi, haluaisinko tulla mukaan Varpublogit -yhteisöön. (Tsekkaa Jennin ihanat blogit täältä!) Olen jo hetken seurannutkin "Varpun" meininkiä, ja tiesin heti vastaukseni: Todellakin!

Teille joille Varpublogit ei ole tuttu, niin kerronpa siitä jotain. Varpublogit on Turun seudulla vaikuttavien bloggaajien blogiyhteisö, joka koostuu itsenäisistä bloggaajista. Meitä bloggaajia on nyt 21, ja suosittelen todella lämpimästi tsekkaamaan nämä ihanat blogit! Veikkaanpa, että sieltä voi löytyä uusia suosikkejakin!

Pääsin viime viikonloppuna mukaan Varpublogit - blogipäivään, missä tapasin suurimman osan näistä ihanista tyypeistä. Olen kyllä innoissani, että pääsin mukaan tähän mahtavaan porukkaan. 

Kuka olen?

Jos olet uusi täällä minun blogissani, niin kerronpa sinulle vähän jotain itsestäni. Olen pian 30 täyttävä kahden lapsen kotiäiti ja yhden miehen vaimo. Esikoiseni on reilu pari vuotias vauhdikas poitsu ja tyttäreni aivan uunituore kolmiviikkoinen suloisuus. Graduni on lähdössä nyt arvioitavaksi, ja olenkin niin sanotusti papereita vaille valmis kasvatustieteiden maisteri. Asumme Turussa vuokrakolmiossa. 

Rakastan kahviloissa istuskelua, rauhallisia viikonloppuaamuja, siistiä kotia ja "rapean" puhtaita lakanoita, kirjoja, sarjamaratoneja, lenkkeilyä ja ulkoilua pitkin poikin Turkua, TURKUA, kynttilöiden polttelua ja ääniviestien lähettämistä rakkaiden ystävien kanssa, mökkeilyä, juhannusta ja joulua, saunomista ja hemmotteluhetkiä, fillarointia ja pitkiä viikkojen kestäviä pyöräreissuja, joiden aikana asumme teltassa. Haluaisin valokuvata ja käydä ryhmäliikuntatunneilla enemmän, ja joskus haluaisin vielä kokeilla Crossfitia. Haluaisin myös meloa kajakilla useammin kuin kerran viidessä vuodessa, ja hankkia meidän perheelle matkaveneen, jolla voisimme seikkailla ympäri Turun ja Ahvenanmaan saaristoa. 

Nautin ihmisistä, mutta viihdyn perheeni kanssa kotosalla. Rakastan myös matkustaa, mutta lähiaikoina olen ollut hirveän tyytyväinen elämään ja arkeen tässä ja nyt, enkä ole kokenut suurta kaukokaipuuta. Olen ehdottomasti enemmän aamuvirkku, illantorkku, ja vedän mieluusti yöpaidan päälle viimeistään kasin aikoihin. Lasten myötä hyvin virkeitä aamuja on kuitenkin enää harvemmin (onko lainkaan?), ja esikoiseni aamukuuden herätykset on kyllä minullekin aivan liian aikaisia. 

Arkeen Kätketty Aarre

Arkeen Kätketty Aarre -blogia olen kirjoittanut pian vuoden, ja sitä ennen kirjoitin toista blogia englanniksi vuodesta 2013 lähtien. Blogini keskeisiä teemoja ovat parisuhde, äitiys ja suhde itseen ja omaan kehoon. Haluan, että tämä on hyvän ja positiivisen fiiliksen paikka; sellainen, joka huokuu hyvää oloa ja hyväksyntää, jossa jokainen saisi kokea olevansa riittävä ja rakastettu. Samalla haluan tarjota vaihtoehtoisia näkökulmia asioihin, ja haastaa itseäni (ja samalla ehkä sinua lukijana) kasvamaan ja kehittymään ihmisenä, vanhempana ja puolisona. 

Ja kuten jo mainitsin, rakastan kotikaupunkiani Turkua sekä kotiseutu- ja kotimaamatkailua, joten täältä löydät aika-ajoin vinkkejäni ja kokemuksiani. 

Tervetuloa mukaan! 

Käyhän ottamassa Varpublogit haltuun Facebookissa (täällä) ja Instagramissa (täällä), sekä käy tietysti tutustumassa ja ihastumassa muihin Varpublogit -blogeihin (täällä)!

Kuvat: Viivi Hyttinen

2 kommenttia

 1. Hei!

  Tää blogisi on uusi tuttavuus mulle. on todella hyvänmielen blogi,tykkään! :) Mä aloitin kirjoittamaan blogiani nyt uudestaan ja ihan uudella teemalla. Voisin kuvitella hieman jo blogiasi lukeneena, että sinua voisi kiinnostaa minunkin blogi. Olisi mukavaa, jos kävisit vilkaisemassa blogiani. Kiitos! :)

  -Sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista, made my day! <3 Käynkin tsekkaamassa blogisi hetimmiten!

   Poista