Tyttöjen viikonloppu + alekoodi

Yhteistyössä Maybeauty


erveisiä mamalta, joka on saanut nauraa vatsansa kipeäksi! Takana on aivan loistava tyttöjen viikonloppu rakkaiden ystävieni kanssa. Olemme tunteneet seiskaluokalta asti - eli jo yli 16 vuotta! Nykyään asumme kaikki eri kaupungeissa (Turku-Jyväskylä-Helsinki), mutta yritämme järkätä miittejä vähintään pari kertaa vuodessa. Tänä vuonna olemmekin nähneet jo 3 kertaa.

En kyllä tiedä mitään, mikä lataisi minun akkujani yhtä hyvin kuin viikonloppu parhaimpien kanssa. Nauru ja syvälliset keskustelut on jotain todella terapeuttista.  Muutenkin on ihanaa, että ystävien kanssa saa olla hetken vain minä. Näistä viikonlopuista täytyy pitää kiinni, ja olemmekin kaavailemassa jo seuraavaa.

Tyttöjen viikonloppuumme kuului...

 Aivan ihana skumppa-brunssi Bistro Juliennessa Scandic Juliassa. Todella vahva suositus, meidän perheen kestolemppari!

 Kävelyä Turun kauniissa jokirannassa - aurinko porotti ja tuntui ihan kesältä. Tytöt pääsivät myös ekaa kertaa Förille! Ylpeänä turkulaisena saatoin hehkuttaa jatkuvasti, että "Katsokaa nyt, tä on kyllä NIIN upee kaupunki!" Ehkä siinä toivossa jopa, että nämä naiset raahaisivat itsensä ja ukkonsa tänne asumaan, heh heh.

 Naurua, hepulointia, huonoja vitsejä ja päätöntä menoa.

 Syvällisiä keskusteluja ja pohdintoja.

 Fresitaa ja herkkuja. 

 Rentoutumista ja kauneudenhoitoa. Kaksi meistä on äitejä, joilla on pienet vauvat, ja kolmas meistä on töissä käyvä JA samaan aikaan opiskeleva kiireinen ensikesän morsian, joten kaikki oli pienen hemmottelun tarpeessa. Kun vauvat olivat nukahtaneet lämmitimme saunan, sytytimme kynttilöitä ja levitimme kasvoille Maybeautyn ihohuokosia pienentävät The Incredible Pore Mask -savinaamiot*. Ihosta tuli ihanan sileä ja puhdas! Tai ystäväni sanoin: hänen kasvot tuntui yhtä sileältä kuin hänen vauvansa pylly! Saimme myös melkoiset naurut irti, kun räpsimme koomisia kuvia nämä päällä - kuvat jääkööt meidän privaattiarkistoomme! Suosittelen kokeilemaan, tsekkaa alekoodi tämän tekstin lopussa, jos kiinnostaa. 

 Kynsien lakkaamista. Kesän heleät ja kirkkaat pinkit vaihtuivat syksyisempiin sävyihin. 

 Juttelua ihan liian myöhään! "Kohta täytyy mennä nukkumaan..." Ja aina juttu jatkui vielä pitkään. 

 Iltakävely ja aamukävelyjä. 

 Arkisten askareiden hoitamista: rakkaat ystäväni intoutuivat viikkaamaan kaikki meidän pyykit ja siistimään keittiötä - koska se oli kuulemma niin hauskaa! Tuli ihan mieleen, kun minä ja yksi ystävistäni olimme kämppiksiä Helsingissä.

 Ihana sunnuntai-aamupala, johon sisältyi allekirjoittaneen bravuurit: mozzarella-tomaattileipiä ja mansikka-smoothie sekä tietysti kahvia, teetä, appelsiinimehua ja tuoreita hedelmiä.

 Sunnuntai-kahvit Café Artissa. 


Suosittelen kyllä kaikkia järkkäämään tyttöjen viikonlopun. Niissä on jotain ihmeellisen vapauttavaa ja energiaa antavaa. Nyt tuntuu taas siltä, että on mistä ammentaa arjessa. 

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille - ja iso kiitos mun muruille!

-Petra

Sinulla on mahdollisuus saada Maybeautylla 30 % alennus koodilla petpore täällä

*tuotteet saatu yhteistyönä Maybeautylta.

Ei kommentteja