Hän on täällä: Terveisiä vauvakuplasta!


Torstaina 10.8.2017 kello 17.15 vastoin odotuksiani meidän äärettömän suloinen ja rakas tyttäremme teki debyyttinsä tähän maailmaan! Hän tuli lopulta sellaisella rytinällä, että äiti on edelleen ällistynyt!

3442 grammaa ja 52 senttiä silkkaa kultaa. Ja osa painosta on tuuheaa, tummaa tukkaa! Hän on peikkotyttö - tullut isiinsä, äitiinsä ja veljeensä: meillä kaikilla oli syntyessä tumma ja pitkä tukka!

Kaikki tapahtui todella nopeasti, mutta kerron siitä teille seuraavaksi paremmin. Synnytys sujui kuitenkin upeasti ja paremmin kuin olisin osannut odottaa, ja yhden perhehuoneessa vietetyn yön jälkeen pääsimme kotiutumaan alle vuorokauden sairaalassa olon jälkeen.

Nyt on maito noussut ja tunteet myös: olen tänään liikuttunut vähän väliä, ja huomaan uppoutuvani jälleen ihanaan vauvakuplaan. Imetys on lähtenyt tosi hyvin sujumaan, ja voi että miten nautinkaan siitä. 

On tämä ihmeellistä ja taianomaista. Olen niin täynnä kiitollisuutta ja ihmetystä, ja tämä rakkaus ja hoiva, jota kokee vastasyntyneeseen on jotain käsittämätöntä! Kuten huomata saattaa, olen melkoisissa huuruissa. Otan siitä kyllä kaiken irti, tämä on niin ainutlaatuista aikaa! 

Tulossa on siis paljon vauva-aiheisia juttuja, tottakai! Kertokaa toivepostauksia, jos on jotain erityistä, mitä haluaisitte kuulla.

Kiitos tuhannesti kaikista ihanista tsempeistä ja onnitteluista, ne ovat merkinneet paljon!

-Petra
6 kommenttia

 1. Hurjasti onnea koko perheelle! Suloinen tyttö :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea suloisen tytön johdosta ja Taivaan Isän suurta siunausta pienen elämään ja koko perheelle! Löysin blogisi jokin aika sitten, ja olen nyt lukenut varmaan kaikki postauksesi läpi, pidän kovasti tyylistään kirjoittaa ja pureudut syvällisiinkin asioihin. Itseäni aiheina kiinnostaa kaikki synnytykseen, lapsiin ja parisuhteeseen liittyvä, esim. Miten taapero ottaa uuden vauvan vastaan ja arki kahden lapsen kanssa. Treffivinkit oli kans tosi hyviä ☺

  VastaaPoista
 3. Hurjan isot onnittelut teille, koko perheelle!!

  Mä kävin juuri eilen tapaamassa mun serkun 5-päiväistä pikkutyttöä ensimmäistä kertaa ja voin kyllä vain kuvitella tuollaisen äidin vauva-kuplan, kun itsekin olisin voinut hyvin istua siinä tuntitolkulla tuijottamassa ja seurustelemassa vauvan kanssa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kiia! No kyllä, miten ne vauvat onkin niin hypnotisoivan ihania?! Kyllä heissä jotain taianomaista ja ainutlaatuista on - koko elämä edessä, niin pieniä ja viattomia ja tuoreita. Söpöydestä puhumattakaan! 😍

   Poista