Vappu!

Hyvää Vappu-iltaa!

Joko siellä ollaan juhlahumusta selvitty ja valmiina ottamaan vastaan maanantain EIKU siis tiistain? 

Instan puolella vähän kertoilinkin, ettei Vappu lukeudu lempparijuhliini - ja minähän olen siis juhlaihminen. Jotenkin Vappu on tuntunut jollainlailla aina vähän väkinäiseltä - krääsä ja dokaaminen ei ole liiemmin kiinnostanut. Piknikit ja ystävien kanssa oleminen kun ei mielestäni ole Vapun yksinoikeus, vaan kuuluu normiarkeen! Opiskelijoiden haalarihuumaa en ole koskaan kokenut omaksi, ja pakko tunnustaa, etten edes pidä simasta tai munkeista (tosin munkkihimo on iskenyt raskauden myötä!). Mutta siitä huolimatta juhlin kyllä aina Vappua tai sanotaanko, että juhlin ystäviä ja kevättä!

Vappuaaton vietimme ystävillä grillaillen ja seurasta nauttien. Aamulla leivoin pöytään tuoreita sämpylöitä, ja suuntasimme pyörillä keskustaan nauttimaan upeasta, aurinkoisesta päivästä rennosti. Kävimme lounaalla ja pojan nukkuessa päikkyjä istuimme kahvilan terassilla. Sen jälkeen pyörähdettiin pikaisesti Vappu-torilla, minkä jälkeen istuskelimme jokirannassa ja kävimme leikkipuistossa tekemässä hiekkakakkuja ja keinumassa - se oli pojan toive myös tälle päivälle. ♡ 

Nyt on hieman kooma päällä, takana ehkä vähäiset yöunet sekä auringossa vietetty päivä - talven jälkeinen suomalainen ei ole vielä moiseen tottunut! Huomenna minulla onkin -ainakin toistaiseksi- viimeinen pakollista läsnäoloa vaativa opiskelujuttu, nimittäin neljän tunnin seminaari.

Meillä oli siis ihanat ja rennot Vappu-päivät! Miten sinun Vappusi meni?


Ei kommentteja