Kodin uudet sisustustaulut + ALENNUSKOODI

Yhteistyössä Desenio
Lastenhuoneen ehostusprojekti on edennyt! Kerroin aiemmin tässä postauksessa vähän lastenhuoneen sisustushaaveistani. Huoneessahan on asustellut tähän asti meidän pieni poika, mutta pian siellä viihtyy myös pieni tyttömme. Halusin siis tuoda huoneeseen vähän tyttömäisyyttä ja söpöyttä, ja nyt Desenion kautta yhteistyönä saadut ihanat lasten taulut piristävät seinää! 

Valinnan vaikeushan siinä iski, kun selasin Desenion laajaa ja tyylikästä valikoimaa. Päädyin kuitenkin valitsemaan nämä suloiset eläinaiheiset taulut. Tällä seinällä aiemmin olleet meriteemaiset taulut siirtyivät pojan sängyn yläpuolelle, ja näiden taulujen alle tulee sitten jossain vaiheessa tyttömme pinnasänky. 

Ihastuin kyllä Desenion valikoimaan aika totaalisesti, ja nyt tekisi mieli uudistaa muitakin kotimme seiniä. Ainakin keittiöön ja eteiseen voisi laittaa muutaman taulun, ja makkarinkin taulun voisi välillä vaihtaa toiseen. Kannattaa tsekata heidän inspiraatiosivut, todella ihania ja luovia ideoita!

Tilasimme jo käytävän seinälle julisteen, nimittäin Turun kartan! Sopii kyllä erinomaisesti tällaisille pyöräileville turkulaisille Turku-faneille. Home town pride all the way! 


Nyt olisi hyvä mahdollisuus uudistaa oman kodin ilmettä, sillä saan tarjota teille 25 % alennuksen kaikista julisteista lukuunottamatta handpicked -merkittyjä julisteita. Alennuksen saa koodilla aarre ja se on voimassa seuraavat 3 päivää 16.-18.5. Käykää ihastumassa ja tilaamassa!

Ei kommentteja