It's Gonna Be May! Toukokuun To Do-Jutut

Hei vaan!

Fiilis on tällä hetkellä se, että voi kun päivässä olisi enemmän tunteja! Viikot menevät hirveää vauhtia eteenpäin, ja vaikka mitä tekemistä olisi. Aika on kuitenkin rajallista. Sitäpaitsi, vaikka tekemistä piisaisi niin ehdottoman tärkeänä oman listani kärkipäässä on rentoutuminen ja elämästä nauttiminen - sille on siis tehtävä aikaa, vaikka "tärkeämpiä" asioita olisi tehtävänä. 

Joku saattoi huomata eilen Instan puolella, että olin sairaalassa varmuuden vuoksi-tutkimuksissa, joiden tulokset olivat erittäin positiiviset: sekä minulla että vauvalla on kaikki erinomaisesti. Vielä kun saan astmalääkityksen kohdilleen, niin pitäisi olla hivenen helpompi hengittää - mikä on toki ihan jees juttu elämässä, eikö?

Ajattelin muuten tehdä raskauspäivitystä tänne tällä tai ensi viikolla, mutta ehkäpä videon muodossa! Katsotaan, katsotaan. Mitään pro-tubettaja-matskua ei tule, mutta väliäkö sillä?

Toukokuu on aina ollut jotenkin kiva kuukausi. Kevät alkaa vauhdilla taittua kesään, virtaa löytyy ja kalenteri täyttyy monista merkkipäivistä. Tässä kuussa juhlitaan mm. Äitienpäivää, meidän pojan synttäreitä, meidän 5-vuotishääpäivää sekä muutamien läheisten synttäreitä. 

Lisäksi lähdemme pian reissuun Saarenmaalle, ja reissussa olemme 5 päivää. Ihanaa!

Paljon kaikenlaista asioiden hoitamista on myös tulossa, joista osan haluaisin hoitaa ennen reissulle lähtemistä.

Toukokuun To Do:
-Gradun korjausten tekeminen ja sen painoon vienti
-Kypsyysnäyte (graduun liittyen)
-Parvekkeen siivous ja laittaminen kesäkuntoon
-Lastenhuone valmiiksi
-Kela-asioiden ja hakemusten täyttäminen vauvaan liittyen
-Monia kivoja blogitekstejä
-Pojan 2 -vuotissynttäreiden pitäminen
-Hääpäivän suunnittelu ja järkkäys

Kuvissa muuten tämän päiväinen erinomainen safka: nautaa ja parsakaalia osterikastikkeessa thaimaalaisittain. NIIN hyvää. 

Sellaisia asioita täällä tässä kuussa. Mitäs siellä?via GIPHY

Ei kommentteja