Saaristolaiskuvia ja kuulumisia

 
 

Huh ja huh, nyt on sopiva hetki pitää hetken taukoa gradusta. Aivot on aivan jumissa, kun olen vääntänyt tilastoanalyysia ja yrittänyt jotenkin ymmärtää, mitä olen mukamas saanut selville. Onko muita, jotka on joutunut tai joutuu tuskailemaan tilastoanalyysin kanssa? Tsemppiä! No, ainakin se on tosi erilaista hommaa kuin about kaikki muu, mitä teen elämässäni. En nyt ehkä ihan sanoisi sitä kuitenkaan virkistäväksi vaihteluksi! Haha. 

Me korkattiin mökkikausi viime viikonloppuna ja voi että, oli kyllä ihanaa! Jouduin kyllä melkoisen paljon istumaan läppärin äärellä gradun parissa, mutta ehdin kyllä vähän muutakin tehdä. Nautittiin ulkoilmasta, luonnon rauhasta ja lintujen laulusta ("Lintu laulaa!" poikani huusi haltioituneena ainakin sata kertaa). Saunoimme ja söimme hyvää ruokaa. Pojat nimittäin kalastivat siikaa ja sitähän tuli, ja voi että se on muuten hyvää ihan tuoreena ja voissa paistettuna. NAM. Leivoin meille mustikka-puolukkapiirakkaa - jotenkin mökillä ollessa kuuluu syödä jotain hyvää, mielellään itse tehtyä, päiväkahvin kanssa. Sitä riitti vielä seuraavallekin päivälle, jee!

Sunnuntaina pidin ensimmäistä kertaa Munajahdin eli Easter Egg Huntin, joka on itselleni ollut perinne pienestä pitäen USA:ssa asuessamme. Uskaltaisin väittää sen olevan vielä hauskempaa kuin virpomisen, tosin molempi parempi, eikö? The more (chocolate), the merrier. Olin todella yllättänyt, että pupuksi pukeutunut poikani pääsi heti kiinni hommaan ja halusikin etsiä monta kertaa uudestaan munat. Tästä tulee kyllä varma perinne. Pupuna oleminen tosin ei ollut vielä hänen mielestään niin hauskaa: korvat lensi monta kertaa pois päästä, enkä saanut tehdä hänelle muuta kuin nenän, viikset jäi hänen suuren vastahakoisuuden vuoksi. 

Suunnitelmiin tällä viikolla kuuluu arvatenkin gradun tekeminen, ja suuntaammekin pian takaisin mökille. Olen muuten vähän innostunut Instagram Storiesista, ja osa ehkä näkikin muutamia videoita siellä viime viikonloppuna - mukaan lukien avautumiseni Motonetista! Käykää seurailemassa, jos kiinnostaa!

Nyt täytyy suunnata välipalalle - luulen, että mieletön aivotyöskentelyni on nollannut energiavarastoni... Tai sitten se on le bebé. 

Mitä teillä on tiedossa tällä viikolla? Onko spessuja pääsiäissuunnitelmia? Ei kommentteja