Huhtikuun Paras Päivä + Päivän 5 Kuumottavan Koomista Kommellusta

Tänään on ollut huhtikuun paras päivä. Joku saattoikin Insta Storiesissa jo bongata, että sain jo eilen yhden lopputyön palautettua, ja päätin pitää tänään vapaapäivän. Lähetin miehen kalaan ja hihkuin intoa viettää kahdenkeskistä äiti-poika-laatuaikaa poikani kanssa. Ja voi että, miten voikaan päivä taaperon kanssa olla niin PARAS!

Päivän hauskoja juttuja: 

♡ Bussilla ajelu kaupunkiin ja kaikkien hienojen juttujen bongaus samalla (työkoneita, liikennemerkkejä, laivoja...!)
♡ Maalaaminen kirjaston pihassa.
♡ Kirjastossa touhuaminen ja leikkiminen.
♡ Lounas yhdessä Paninissa (vahva suositus muuten lapsiperheille!)
♡ Omaa aikaa kahvilan terassilla sillä aikaa, kun poitsu nukkui.
♡ Kaupungilla talsiminen pojan kanssa ja kaiken mielenkiintoisen ihmettely.
♡ Ihanat passikuvat pojasta.
♡ Löytöjä kauppatorilta.
♡ Paloauton ja palomiesten bongaus.
♡ Lenkkeily jokivartta pitkin.
♡ Puistossa eväiden syöminen ja leikkiminen.
♡ Isäni vierailu, mikä antoi minulle mahdollisuuden vähän siivota.
♡ Saunominen pojan kanssa. Tosin tämän mamman saunakunto alkaa olla finito, en siedä tässä raskaudessa kuumuutta oikein yhtään.

Ja sitten ne päivän kuumottavan koomiset tai vain koomiset riippuen, miten asiat näkee. 

1. Maalatessa viereen tuli sievä taapero, joka oli puettu päästä varpaisiin vimosen päälle. Eiköhän me onnistuttu vahingossa osumaan maalauksellamme häneen. UPS. 

2. Kahvilan terassilla pyysin vieressä olevia naisia katsomaan vaunuja hetken, kun hain kahvin sisältä. Kehtasin muuten pyytää saada ohittaa koko jono, ja juoma vieläpä tuotiin ulos asti minulle. Perks of being a pregnant mom. No, tulin ulos, enkä ollut ilmeisesti huomannut laittaa vaunujen jarrua päälle. Onneksi ihanat naiset oli napannut vaunusta kiinni... UPS. 

3. Vein pojan passikuvaukseen. Hän oli ihan kauhuissaan. Minä valuin hikeä ja yritin tsempata poikaa, joka oli täysin liimautuneena minuun. Lopulta Youtube pelasti ja saatiin kuvat. Mutta oli se vähän kuumottavaa, kun kuvaajaa tuntui vähän ärsyttävän. Kyllä hän sitten leppyi, kun sain poitsun rentoutumaan. 

4. Innostuin torilla vähän ostelemaan hedelmiä ja eiköhän vaunujen kori ollut lopulta AIVAN täynnä. Mentiin sitten ostariin ja koska olen Säätämisen Ammattilainen sekä maksimoija päätin, että mehän ei kierretä puolta kauppakeskusta ja käytetä hitaita hissejä, vaan oikaistaan ihan nopsaa vaan nuo about 10 porrasta ylöspäin. Kyllä meitsi tämän vaunun ylös roudaa! Siinä sitten mahani kanssa lykin vaunuja (sisältäen taaperon ja kaikki ostokset) ylös portaita yksi kerrallaan, kun nuori pari (ehkä 19 -vuotiaita) pysähtyi auttamaan. Siis heistä se tyttö. No, enhän avusta kieltäydy, mutta vähän emmin. Annoin tytön auttaa ja eiköhän siinä käynyt niin, että mun kaikki viinirypäleet levisi sieltä korista lattialle. Hieman ehkä nolotti, lähinnä koska se nuori poika oli vähän hämillään nolosta tilanteesta kauppakeskuksessa, missä oli yhtäkkiä osallisena. No, minä iäkkäämpänä naisena ja Säätämisen Ammattilaisena sanoin pojalle, että "No niin, no säkin pääset nyt vähän hommiin!" ja lykkäsin hänen syliinsä ison pussin omenoita ja viinirypälerasioita. Kiitin portaiden yläpäässä heitä kovin, ja sitten huokaisin helpotuksesta: Onneksi mieheni ei ollut näkemässä, kun minä taas vähän säädän ja olen tehokas. Varmaan sama aika olisi mennyt, jos olisin kiertänyt hissille ihan vaan suosiolla. Mutta ei, pakko kun on pakko.

5. Kerrotaan nyt vielä vika koominen. Jäätävä pussi banaaneja, joka oli jo suht hyvin muusautunut poikani selän takana vaunuissa (eivät mahtuneet muualle), putosi maahan ja reipas kun olen ehdin rullata niiden yli täyteen pakatulla vaunulla. Olivat sitten vielä vähän enemmän muusina. Mutta ei se mitään, nyt ne on pakkasessa smoothieita varten. 


Sellainen päivä täällä tänään, aivan mahtava! ♡  Miten siellä on päivä sujunut? 

2 kommenttia

  1. Ahhaha, ihana kun sulla on pokkaa kertoa noita koomisiaki tilanteita! Pystyin niin samastumaan tilanteisiin, kun oon samanlainen että pakko kun on vaan pakko ja sit säädän ja nolottaa 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos kun kerrot, ihana tietää, etten välttämättä ole ainut, joka hiiieman säätää... 😂

      Poista