Turun herkullisin brunssi - sopii myös lapsiperheille!


Herkuttelu pitkän kaavan mukaan aurinkoisena viikonloppupäivänä? Yes, please! Suuntasimme viime lauantaina vakkari brunssimestaamme Bistro Julienneen, joka löytyy Scandic Hotel Julian yhteydestä. Bistro Juliennessa on aivan mieletön brunssi tarjolla lauantaisin kello 12-15. 

Miksi juuri tämä brunssi on yksi lempparini?

R U O K A 
Ruuan laatu on todella korkea. Ensinnäkin salaattipöytä on aivan mieletön; se on täynnä mitä herkullisimpia tuoreita aineksia. Saat koota juuri oman näköisen salaatin. Löytyy erilaisia juustoja, kastikkeita, öljyjä, kaloja, kanaa ja vaikka mitä. Lämpimiä ruokia on vaikka ja kuinka, ja valikoimasta löytyy myös vegevaihtoehtoja runsaasti. Hedelmäbuffet on ihan huikea, ihania tuoreita hedelmiä ja paljon. Ja jälkkäripöydät? Voi hyvänen aika. En ole moisia muualla nähnyt. Löytyy tietenkin kaikki mahdolliset jälkiruokajuustot lisukkeineen, ihania leivoksia, rahkoja, valkosuklaasuihkulähde... Tarjolla on myös gluteenittomia vaihtoehtoja. Juomapuolella on tietysti mehuja, talon oma booli, ihanaa kahvia (Löfbergs Lila) ja hyvä valikoima teetä. 

Palvelu
Olemme käyneet brunssilla useita kertoja ja olemme aina saaneet aivan mieletöntä palvelua. Todella ystävällistä! Vertaansa vailla sanoisin. Viimeksi mieheni esitti kokille toiveen, että buffettiin tulisi taas täytettyjä cocktail paprikoita, sillä niitä ei tällä kertaa ollut. Ja mitä kävi? Hetken päästä kokki kiikutti pöytäämme kokonaisen kulhollisen niitä!

Tilat
Minua ahdistaa brunsseilla usein se, että ravintolat ovat aivan täynnä porukkaa ja kaikkea pitää jonottaa. Ruoka loppuu kesken juuri, kun tuli sinun vuorosi ottaa sitä. Melutaso voi nousta myös melko korkeaksi, ja isommassa seurueessa ei välttämättä kuule, mitä puhutaan. Bistro Juliennen tilat ovat erinomaiset brunsseilua varten: Tila vetää paljon porukkaa, mutta kulkureitit ovat väljät ja buffet-puoli on suunniteltu niin, että jonoja ja ruuhkaa ei synny. Pidän myös siitä, että tila on hyvinkin harmonisesti ja tyylikkäästi sisustettu ja valaistus on hieman hämärä ja tunnelmallinen. Ihanaa, kun miljöö on rentouttava! Mainitaan nyt myös sellainen asia, että koska kyseessä on hotelli, löytyy sieltä laaja valikoima lehtiä. Olipa kiva istua ja lukea lauantain Hesari ja siemailla kahvia sillä aikaa, kun pikkumies leikki. 

Treffeille tai lapsiperheille
Tämä brunssi sopii kaikille. Olemme olleet siellä kaksin treffeillä, isommalla kaveriporukalla, isolla perheporukalla sekä ihan keskenämme. Brunssit eivät ole vain lapsettomien hipstereiden yksinoikeus, vaan täällä viihtyy myös koko perhe. Aulan puolella on leikkipaikka, joka tarkoittaa siis sitä, että me vanhemmat saamme istua ja nautiskella pidempään. Ravintolassa on useita syöttötuoleja ja tilaa tulla vaunujen kanssa. Lisäksi ravintolassa on isot vessat ja hoitotilat. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään lapsiperheiden brunssi ja tunnelma sopii erinomaisesti myös romantiikkaa ja kahdenkeskeistä aikaa kaipaaville. Suosittelen!

Suosittelen varaamaan pöydän TableOnlinen kautta. Olemme itse aina laittaneet varauksen yhteyteen vielä viestin ravintolalle, jos olemme esimerkiksi halunneet syöttötuolin ja paikan läheltä leikkipaikkaa. Jos taas olemme menneet kaksin treffeille, olemme voineet toivoa rauhallista pöytää kaukana leikkipaikasta! Haha.

Hinta
Usein brunssit tuntuvat ylihintaisilta, mutta täällä hinta ja laatu todellakin kohtaavat. Brunssin perushinta on 23 euroa, mutta Scandic Friends -kortilla (joka on ilmainen) saa 20 % alennusta! Alennuksen saa kortinhaltija sekä 5 seurueessa olevaa. Alle 13 -vuotiaat lapset maksavat 9 euroa ja alle 5 vuotiaat 4.50 euroa. Viimeksi meidän alle 2 vuotiaasta Juniorista ei otettu mitään maksua. Suosittelen lämpimästi tilaamaan Scandic Friends -kortin. Siitä on paljon muutakin hyötyä. Kortin voi tilata täällä. Jäseneksi voi liittyä myös suoraan ravintolassa. 


Mainittakoon vielä, että tämä postaus on tehty vain ja ainoastaan yhteistyössä itseni kanssa! Ei tällaista brunssivinkkiä voi olla antamatta! 

Menkää, nauttikaa ja kertokaahan, mitä piditte. 

Ei kommentteja