Meille tulee...

Tällä viikolla meillä koitti odotettu hetki: olimme rakenneultrassa. En ollut ehtinyt sitä juurikaan ajatella, ja vasta tuntia ennen aloin jotenkin tajuta, mihin olinkaan matkalla. Eniten sitä toivoi, että saisi kuulla, että kaikki vaikuttaa olevan vauvalla hyvin. Sitä toivoo varmasti jokainen odottava äiti. 

Meillä oli ihana kätilö ja olo oli heti turvallinen. Oli jälleen kerran ihmeellistä nähdä meidän pikkuinen siellä. Kuten arvasin, alkoi kaikki tuntua taas vielä todellisemmalta. Siellä pallero köllötteli ja imi peukaloa. Kätilö otti mittoja ja saimme kuulla, että kaikki näytti todella hyvältä. Vauva on kasvanut juuri sopivasti: ei liikaa, eikä liian vähän. Laskettu aika pysyikin samana. 

Olen muuten miettinyt aina välillä, että miten monta lasta haluan. Ultrassa minulle tuli ensimmäisen kerran tämän raskauden aikana sellainen olo, että tämä ei ole viimeinen kerta, kun olen raskaana. No, sitä ehtii miettiä ja katsoa! 

Ultran lopussa kätilö sitten kysyi haluaisimmeko tietää vauvan sukupuolen, jos se on mahdollista nähdä. No, kyllähän me haluttiin! Pikkuinen oli vaan kovin rauhallinen ja piti jalkojaan aika visusti kiinni. Siinä tovin tutkiskelun jälkeen kätilö antoi varovaisen veikkauksen...

Tytöltä hän kyllä näyttää!


Oltiin molemmat mieheni kanssa aivan monttu auki. "Tyttö?!" Olimme olleet niin varmoja, että toinen poika tulee, ettemme olleet oikein edes ajatelleet, että olisi mahdollista, että masussa onkin tyttö. 

Koko loppupäivän olomme oli kuin ällikällä lyöty. Tyttö! Tyttö? Tyttö?! Olin yllättynyt, hämmentynyt, ihmeissäni, kauhuissani (voi apua, tyttöjen raaka maailma!)... Vaikka mitä tunteita.

Mieheni on vielä vaikeampi sisäistää, että tyttö olisi tulossa, sillä emme nähneet sitä aivan varmaksi. Esikoinenhan ei salaillut sukupuoltaan sitten yhtään! Päätimme siis mennä vielä yhdelle perheenjäsenelle pikatsekkaukseen varmistamaan, että onko siellä nyt sitten tyttö. Ihan vaan siksi, että meikäläinen saisi shoppailla vaaleanpunaista rauhassa! Eipä siellä toisellakaan kertaa mitään pojan merkkejä näkynyt, joten vahva veikkauksemme on, että tyttö tulee. Mutta synnärillä sen sitten varmaksi näkee!

Kirjoittelen lisää myöhemmin siitä, miltä tuntuu tytön odottaminen!

6 kommenttia

 1. Onnea tulevalle tytön äidille! T: tuleva pojan isä :)
  https://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja paljon onnea sinne! Olin kyllä niin varma, että siellä on poika, mutta ehkä se poika tulee meille sitten myöhemmin, jos meille vielä kolmas siunataan 😊

   Poista
 2. Onnea, onnea tyttöuutisista! Meillä on myös poikafiilis tulevasta... En tiiä osaako sitä vain odottaa enempi, kun on jo yksi poika tullut! Muutaman viikon päästä pitäis selvitä sit meillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kyllä toi sama, jotenkin kun on jo yksi poika tuntui se niin luonnolliselta, että toinen poika olisi nytkin. Mulla on jännällä tavalla sellainen olo, että meille vielä se toinen poika tulisi, joten ehkä se on se kolmas lapsi sitten 😉 Oi ihanaa, teilläkin niin pian! Tä on muuten jotenkin jännittävä vaihe raskaudessa, kun saa tietää sukupuolen ja vauvan potkut alkaa tuntua (ja näkyä) kunnolla, kaikesta tulee niin paljon todellisemman tuntuista! Teillä on siis laskettuaika elokuun puolella? 😊

   Poista