Äiti lähtee työharjoitteluun


Hiihtolomaviikko lähenee loppuaan ja se tarkoittaa hetkellistä elämänmuutosta meidän huushollissa. Minulla alkaa nimittäin työharjoittelu ja mieheni jää kotiin poikamme kanssa. Voi apua! Kyllä jännittää harjoitteluun meneminen - kuten on aina ennenkin jännittänyt. Jotenkin siinä hetkessä ennen aloittamista on mielestäni sama fiilis kuin futispelin aloituksissa: Tuomari puhaltaa pilliin ja yhtäkkiä on aika GO GO GO - ja vähän kuin kylmiltään pitää päästä pelimoodiin! Näin siis itse koin futista pelatessa, hehe. Maanantaina pitäisi siis olla paikan päällä aamulla ihmisen näköisenä, hereillä ja valmiina hommiin. 

Kolme viikkoa tulee todennäköisesti menemään vauhdilla, ja onhan se varmasti kivaa vaihtelua meille kaikille. Harjoittelun jälkeen alkaakin sitten armoton gradun parissa ahertaminen, sillä deadline lähenee päivä päivältä. 

Hiihtoloma on mennyt täällä hyvinkin verkkaisissa tunnelmissa. Oloni ei ole ollut mikään paras imetyksen lopettamisen aiheuttamien oireiden vuoksi. Ensin luulin, että raskauspahoinvointi oli palannut, sillä minua on kuvottanut, ollut taas matkapahoinvointinen olo aamusta iltaan, väsyttänyt julmetusti sekä ollut päänsärkyä ja jännää alakuloisuutta. Mutta pieni Googlettelu paljasti, etteivät nämä ole lainkaan tavattomia oireita imetyksen lopettamisen jälkeen. Iso hormonaalinen muutoshan se on. Toivotaan siis, että oireet väistyisivät pian. 

Tällä viikolla ollaan käyty miehen kanssa sauvakävelemässä, perheenä kahvilassa (ihanassa Café Artissa), piipahdettu anoppilassa ja oltu vaan. Kyllä suunnittelin tekeväni kaikenlaista tämän viikon aikana. Mutta enpä ole voinniltani oikein jaksanut. Siivousprojekti ja muut projektit saavat odottaa! Tänään olisi tiedossa ajanviettoa perheeni kanssa ja pienet treffit, jee!

Jos et ole vielä osallistunut Instagramin puolella käynnissä olevaan arvontaan, niin teepä se nyt! (Täällä)


Hyvää lauantaita sinne! 
Ei kommentteja