Kuulumisia!


Mulla on kädessä kulho jätskiä ja sain vihdoin ja viimein avattua läppärin parin viikon tauon jälkeen. Jes! Täällä on viimeiset pari viikkoa hurahtanut menemään ja tänään havahduin siihen, että on enää 10 päivää jouluun! Toisaalta olen kyllä joulufiilistellyt niin urakalla tänä vuonna, että piti oikein pysähtyä miettimään, että vieläkö se joulu on juhlimatta vai? Tällä viikolla olisi tarkoitus ostaa muutamat viimeiset joululahjat ja tehdä joulusiivous (eli ihan perus viikkosiivous, hehe). Viikonloppuna on tiedossa joulukonsertteja ja ensi viikolla olisi kiva vaan laskeutua pikku hiljaa joulunviettoon. 

Se on muuten jännä, miten tekemättömät asiat ahdistaa, mutta sitten kun saa edes jotain tehtyä niiden eteen niin johan vierähtää kivi sydämeltä ja olo helpottuu. Olenkin viimeisenä parina viikkona ollut katse jo ensi vuodessa ja etenkin ensi keväässä. Tarkoitukseni on saada opinnot vihdoin pakettiin. Eniten mua on ahdistanut viimeinen työharjoittelu ja sen järjestäminen, mutta nyt on paikka ja ajankohta lyöty lukkoon. Enää muutama käytännön asia siihen liittyen ja sitten vain odottelen, että pääsen sen suorittamaan. Sen lisäksi on se Iso G, jota olen kyllä saanut kuluneen kuukauden aikana tehty rutkasti enemmän kuin koko kuluneen syksyn aikana. Ahh, tulee kyllä niin hyvä fiilis, kun vaan tarttuu härkää sarvista!


Niin jouluihminen kuin olenkin niin osa mua jo odottaa kovin uutta vuotta. Uuden alkua, puhtaita kalenterin sivuja, uusia tuulia ja kutkuttavia suunnitelmia. Raikkaita tekstiilejä ja hempeitä tulppaaneja. Uusi vuosi tuo vähän saman fiiliksen kuin puhtaisiin lakanoihin sukeltaminen - on puhdasta, raikasta, rapeaa.

Koitanpas pitää nyt blogitauon vähän lyhyempänä! 

P.S. Jos on postaustoiveita niin jätä kommenttiin tai johonkin some-kanavistani. :) 


2 kommenttia

  1. Täytyi kipaista sanomassa ihan kommentilla, että aivan ihania kuvia sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Lizaahh! Miten tämä ilahduttava kommentti onkaan mennyt multa jotenkin ohi! Nyt sen näin ja kiitos piristyksestä! <3

      Poista