Syysloma Saaressa


Takassa loimuaa tuli, kupissa on jäähtynyt kahvi, mies on kalassa ja le bebé nukkuu päikkäreitä ulkona. Oiva hetki jakaa vähän puhelinkuvia ja kuulumisia. (Todellisuudessahan hommat pitkittyy, ja nyt tätä julkaistaessa on jo päivällinen syöty ja tiskivuoron jälkeen läksin perheen kanssa saunaan!)

Me ollaan täällä ihanassa Turun saaristossa viettämässä tätä ruhtinaallisen pitkää kahden päivän syyslomaa. Mutta kyllä tällainen pidennetty viikonloppukin tuntuu jo niin hyvältä. Ohjelmassa on siis ollut pitkälti rentoilua: hyvää ruokaa (erinomainen pizza resepti tulossa!), vähän viiniä, saunomista, ulkona leikkimistä ja peuhaamista lehtikasoissa. Eilen vanhempani saapuivat tänne viikonlopun viettoon, joten ollaan päästy miehen kanssa kahdestaan saunaan ja kalaan ja saatiin molemmat nukkua aamulla hetken pidempään - luksusta siis! Mökkeilyssa yksi huippu asia on myös se, että saa kulkea rennoissa vaatteissa meikittä. Alla olevissa kuvissa mulla on edesmenneen Mummini villapaita. Luksusta oli myös torstaina hierontaan pääseminen. Mulla oli jemmassa äitienpäivälahjaksi saatu lahjakortti Hoitola Izumiin. Puolitoista tuntia pelkkää rentoutumista, ai että. Olo oli kyllä sen jälkeen autuas, olisin hyvin voinut jäädä paikan päälle nukkumaan muutamaksi tunniksi. Kyllä sitä sen jälkeen taas muisti, miten älyttömän tärkeitä pienet rentoutumishetket on nykyään. Voin kyllä lämpimästi suositella Radisson Blu hotellin yhteydessä olevaa hoitolaa, kaikin puolin ihana paikka ja kokemus. 
Tänään sain muuten jälleen todeta, miten sykleissä elämä menee. Facebook muistuttaa mua päivittäin aiempien vuosien päivityksistä. Oon tehnyt sellaisen huomion, että about samaan aikaan joka vuosi tapahtuu samoja asioita. Esimerkiksi tänään oltiin mieheni kanssa pitkästä aikaa kahdestaan kalastamassa ahvenia - myöhemmin päivällä Facebook muistutti, että näin oli myös vuosi sitten. Edellispäivänä kaupassa silmäilin leipäjuustoa ja lakkahilloa himoiten - ilmeisesti muutamana aiempana vuonna olen tavannut juuri tänä viikonloppuna syödä leipäjuustoa. Eipä se nyt niin ihmeellistä ole, mutta jollain tavalla huvittaa huomata, että vuodet vierii ja elämä muuttuu, mutta silti sitä löytää itsensä tekemästä niitä samoja asioita suurin piirtein samaan aikaan joka vuosi, vaikka ei asiaa ole mitenkään suunnitellut. 
Matkalla mökille pysähdyttiin morottamaan lehmiä. Oltiin kyykyssä silittämässä noita ihania eläimiä, kun parikin alkoi jutella meille. "Am-muuuuu!" tuli kuitenkin niiden suusta niin kovaa ja resonoiden, että meidän juniori sai elämänsä säikähdyksen. Raasu! Nyt olisikin tiedossa tälle päivälle enää tiskaamista, saunomista, iltapalaa ja löhöilyä. Taidan juuri ja juuri kyetä tähän. 

Rentouttavaa lauantaita! Huomenna taas Soul Sunday -postaus tiedossa. 

P.S. Snapchatin ulkopuolelle jääneenä (kiitos vaan Lumia) mua on innostanut nyt Instagram Stories, joten sieltä voi seurata meininkejä. :) 

Ei kommentteja