Jouduin rikoksen uhriksi!


Aamu alkoi eilen niin kuin keskiviikko-aamut useimmiten. Heräsimme, söimme aamupalaa ja yritin meikata, pukea itseni ja laittaa tavarat valmiiksi samalla, kun meidän pikku mies touhotti ympäri kämppää. Sain jopa keittiön järkyttävän kaaoksen siivottua, jee! Ulkona keli oli jälleen mitä upein, joten päätin, että lähdetään seurakuntamme äiti-lapsi-piiriin pyörällä. Kiire pääsi taas yllättämään, joten oikein kunnon säätämisfiiliksissä yritin etsiä omaa kypärääni ja sitten pojan kypärää (joka löytyi lopulta lelulaatikosta, mitenköhän sinne joutunut...) ja sitten lompakkoa. Laitoin pojan istumaan pyörän peräkärryyn ja samalla muistin, että tänäänhän oli muuten mun pullavuoro, joten täytyykin koukata torin kautta ja ostaa pari tuoretta pullapitkoa. Lopulta päästiin ulos ja pyörille ja...Missä meidän pyörät on? Siinä missä eilen oli vielä mun ja mieheni pyörät oli nyt vain tyhjät pyörätelineet - pyörät oli varastettu! 

Jep. Että tällainen ikävämpi yllätys tähän viikkoon. Voi että, lievästi sanottuna ottaa pannuun ja kovin! Pyörät on meille ihan ykkösmenopeli, ja nyt ei vaan viety yhtä, vaan molemmat! Eilen miehellä menikin koko ilta rikos- ja vakuutusilmoitusten täyttämisessä.

Muuten viikko on sujunut mukavissa merkeissä! Ollaan käyty pariin otteeseen Caribian kylpylässä pulikoimassa; ensin taapero-kaverin kanssa, sitten perheenä. Tuli kyllä niin sellainen fiilis, että Caribiasta tulee kyllä loistava pakopaikka tulevana talvena! Vähän edullisempi äkkilähtö! Ollaan kahviteltu ystävien kanssa, ja tänään minä ja poitsu ollaan vietetty siivous- ja pyykkäyspäivää. Nyt saa viikonloppu tulla taas, kun koti on puhdas ja siisti. Mulla on muuten suunnitteilla tehdä pieni siivouseksperimentti; haluaisin kokeilla, onko se todella niin, että lapsiperheessä kaaos on jossain määrin mahdotonta välttää vai voisiko Pinterestissäkin pyörivät "Vain vartti päivässä" -siivousniksit ja -pläänit toimia. Palaan siis siihen!

Ja hei. Viime yönä vihdoin, piiiiitkästä aikaa, poika päätti vetää yön yhden pysähdyksen herätyksen taktiikalla! Olisko joskus heinä-elokuussa viimeksi ollut sellainen yö! Enpä koe itseäni yhtään sen virkeämmäksi, mutta aina voisi toivoa, että näitä tällaisia öitä saisi parikin putkeen, ei sitä ikinä tiedä!

Seuraavaksi vuorossa vaipparundi eli lähdetään ostamaan vaippoja tarjouksesta. Tekeekö muut samaa?

P.S. Blogia voit nyt seurata myös Blogit.fi -sivuston kautta täällä! Instagramin puolelle eksyy sellaistakin, mitä en tänne blogiin asti ehdi päivittää, täällä. :) 

Ei kommentteja