Petra

Tervetuloa!

Täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee Petra, vajaa 30-vuotias turkulainen nainen. Asun kerrostalokolmiossa vuokralla pienen perheeni kanssa, johon kuuluu rakas aviomieheni (jo vuodesta 2012) sekä lapsemme (poika 5/15 ja tyttö 8/17).

Unelmoin maailmasta, jossa jokaisen olisi hyvä olla juuri sellaisena kuin on; jossa jokainen kokisi olevansa riittävä ja ihana. Sellaisen maailman haluan blogiini luoda.

Kirjoitan täällä laidasta laitaan monista eri asioista, ja erityisen lähellä sydäntäni on naiseus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi, parisuhde ja äitiys. Välillä herkuttelen arkisilla, kauniilla ja söpöillä asioilla, hymyillä ja ihanilla hetkillä, toisinaan sukellan syvälle pinnan alle, nostan kissan pöydälle (niin sanotusti, todellisuudessa oon super allerginen kissoille ja pysyttelen niistä kaukana) ja pohdin ja paljastan niitä ajatuksia ja tunteita, jotka eivät aina sovellu tähän Pinterest- ja Instagram-täydelliseen blogimaailmaan, mutta jotka ovat luonnollinen osa ihmiselämää. Koen itse, että myös some-maailma - ja etenkin me siinä maailmassa pyörivät ihmiset - kaipaamme myös rosoisuutta, aitoutta ja inhimillisyyttä isolla annoksella armollisuutta. Minun elämäni - ja oikeastaan meidän kaikkien elämä - on keskeneräistä, inhimillistä ja epätäydellistä. Juuri se tekee elämästä elämää.

Ihanaa, että olet löytänyt tiesi tänne, toivottavasti viihdyt! 

Voit seurata blogia Facebookissa ja Instagramissa - linkit sivupalkissa, see you there! 

Ei kommentteja