Uudet housut ja humpsuttelemassa Helsingissä
Viime perjantaina hyppäsin junaan ja suuntasin Helsinkiin kauan odotettuun tyttöjen viikonloppuun. Nähtiin taas pitkästä aikaa meidän yläkouluajan tyttöporukalla, ja tällä kertaa olin kaksi yötä pois kotoa. Oma aika ja aika ystävien kanssa tuli todella tarpeeseen!

Viikonlopun aikana pääsin nauttimaan Helsingin kauniista kaduista, pienistä putiikeista, kirppareista (mm. Relove, suosittelen!), kahvilassa olemisesta aikuisessa seurassa ja tietenkin höpöttelystä ja naurusta. Käytiin myös syömässä Yes yes yes -vegeravintolassa, suosittelen! Oli myös kyllä todella virkistävää saada syödä aamupalaa pitkän kaavan mukaan kaikessa rauhassa, ihanaa!

Täällä kotona oli mennyt enemmän kuin hyvin, eikä äidin poissaolo haitannut menoa. Sunnuntaina olikin sitten kiva palata perheen luo ja päästä halimaan rakkaita lapsia. Pieni hengähdys tekee kyllä hyvää!

Kuvissa näkyy uudet pöksyni, jotka ostin juuri Hennesiltä (nämä). Olen tykästynyt niin sanottuun paper bag eli paperipussihousut -malliin, joka on paitsi erittäin mukava päällä niin myös siisti ja tyylikäs. Housut on kyllä mun inhokki vaate ostaa, se tuottaa ehkä eniten päänvaivaa, kun aina ei ole niin helppoa löytää itselle sopivaa mallia ja kokoa. Eikä se housujen sovittaminenkaan ole mitään herkkua, varsinkaan ahtaissa pukukopeissa. Kokeeko joku muu samoin?

Tätä mallia voin suositella lämpimästi! Toimii niin hyvin myös touhukkaassa arjessa, missä haluaa, että olo on mukava, mistään ei kiristä ja alaselkä tai peppu eivät pääse vilkkumaan! 

Täällä on muutoin tällä hetkellä jotenkin hyvä ja energinen fiilis. #mainiomarraskuu -haasteen aloittaminen innostaa, minkä lisäksi olen tällä viikolla päässyt näkemään kavereita, ollut äitiysfyssarin ohjaamassa jumpassa (siitä kirjoitan tänne myöhemmin), ehtinyt vähän siivota ja sain maksettua laskuja, mikä tuntuu uudella tavalla hyvältä, kun olen lukenut Julia Thurenin Kaikki rahasta -kirjaa, josta tulee tänne pian juttua!

Mitenkä teillä on alkanut marraskuu? 

-Petra

Ei kommentteja