Ravintola Teatron lauantaibrunssi ja lauantaikirppis Logomossa

Ravintola Teatron upea, teollinen ja rouhea miljöö sopii täydellisesti brunssille.

Ravintola Teatron isoista ikkunoista tulvii valoa sisään lauantai-aamulla

Ravintola Teatron lauantaibrunssi on monipuolinen, maukas ja laadukas.

Varpukollegoiden kanssa nautittiin Teatron Lauantaibrunssin antimista ja höpöteltiin pitkään.

Lauantaibrunssin tunnelmaan vaikuttaa Teatron upea sisustus!


Ravintola Teatron lauantaibrunssilla on Reilun Kaupan kahvia ja teetä sekä todella maukasta ja monipuolista ruokaa.


Ravintola Teatron lauantaibrunssi upeassa miljöössä

Lauantaina pääsin kahden lempiasiani äärelle - brunssille JA kirpparille - kun Logomon Ravintola Teatron lauantaibrunssilla oli ensikertaa myös lauantaikirppis, minne suuntasimme muutaman Varpu-kollegan kanssa. 

Olen jo vähän aikaa kaivannut uutta brunssipaikkaa, ja Teatron lauantaibrunssi oli viehättävä, maukas ja toimiva. Teatron teollinen miljöö ja sisustus on ihanan rouhea ja tarjoaa erinomaiset puitteet brunssille: tilaa on, pitkiä jonoja ei pääse syntymään ja ravintolaan mahtuu hyvin myös vaunujen kanssa. Lauantaina tilaan tulvi upeasti valoa isoista ikkunoista, mitä tuli fiilisteltyä useampaan otteeseen.

Ruoka oli monipuolista ja maukasta, maut olivat kohdillaan ja laatuun oli selkeästi panostettu. Tarjolla oli erilaisia salaatteja, marinoituja kasviksia, siemeniä, krutonkejä, lämpimiä ruokia, ihania leipiä levitteineen (kirnuvoi ja hernehummus, nam!), juustoja, vohvelibaari, mistä löytyi sekä suolaisia että makeita täytteitä, ja brunssin kruunasi kyllä aivan ihanat tuoreet marjat, joita söin p a l j o n. Juomina löytyi makuvesiä ja tuoremehuja sekä Reilun Kaupan kahvia ja teetä. Tiskiltä saa halutessaan tilattua alkoholijuomia. 

Lauantaibrunssi on monipuolinen ja laadukas, jokaiselle löytyy jotakin! Yksi Turun parhaista brunsseista.

Voisi sanoa, että Ravintola Teatro on upea lisä Turun brunssivalikoimaan.

Ravintola Teatron lauantaibrunssi


Ravintola Teatron lauantaibrunssi

Ravintola Teatron lauantaibrunssi

Ravintola Teatron lauantaibrunssilla oli tarjolla aivan ihana vohvelibaari suolaisilla ja makeilla täytteillä

Sopii lapsiperheille,  kaveriporukoille ja pariskunnille

Pakko näin perheellisenä myös kertoa, että brunssi on ilmainen alle 4-vuotiaille, ja 4-12 -vuotialle lysti kustantaa 9.50 euroa. Teatrossa on mukavan väljää verrattuna moneen keskustan ahtaampaan brunssipaikkaan, ja ravintolasta löytyy myös hyvät WC-tilat. Paikan päälle pääsee helposti autolla. Lapset toivotettiin lämpimästi tervetulleiksi!

Ilman lapsia on tietysti ihan eri tavalla rentouttavaa brunssailla, ja tällä kertaa päästiin höpöttelemään rauhassa tyttöjen kesken. Olen täällä blogissa ennenkin vinkannut brunsseja hyväksi treffivaihtoehdoksi pienten lasten vanhemmille, mm. siksi, että ei tarvitse jättää lapsia iltahoitoon ja saattaa itsekin olla vähän pirteämpää treffiseuraa päiväsaikaan, heh heh. Teatroon taidetaan siis suunnata pian mieheni kanssa ihan kaksin.  

Ravintola Teatron lauantaibrunssi

Ravintola Teatron lauantaibrunssi ja lauantaikirppis Logomossa


Kirppistelyä

Lauantaina järjestettiin ensimmäistä kertaa lauantaikirppis brunssin yhteydessä, mikä on konseptina mielestäni todella viehättävä! Järjestäjän mukaan jatkon suunnitelmat ovat vielä vähän auki, mutta ideoita riittää: kenties tulemme näkemään erityisiä teemakirppiksiä sun muuta! Jään odottamaan innolla. 

Olen muuten tässä lähiviikkoina kiertänyt ahkerasti kirppiksillä pitkästä aikaa, ja ajattelin, että voisin koota tänne blogiin myös listan lemppareistani! Käväisin eilen tsekkaamassa Paalupaikalle avatun lastenkirppiksen Taika Second Hand Shopin, missä tein muutaman söpön löydön!


Kiitos kutsusta Ravintola Teatro ja Sunborn Catering!

Teatron brunssi lauantaisin klo 12-15. Hinta aikuiselta 19.50e. Menu vaihtuu viikottain ja on nähtävissä nettisivuilta. Pöytävaraukset ja lisätiedustelut: info@logomokitchen.fi, pöytävarauksen pystyy myös tekemään Ravintola Teatron nettisivuilla


Onko siellä ruudun toisella puolella brunssi- ja kirppisfaneja? Mitä mestoja suosittelette?

-Petra

*Brunssi saatu.

Ei kommentteja