Kahvila Padolla - kesäkahvilahelmi Halistenkosken kupeessa


Jos minulta kysytään, mikä on minun happy place, niin kyllä listan kärjessä on kahvilat. Ei kuitenkaan mikä tahansa kahvila, vaan hyvä kahvila. Sellainen missä tunnelma, tarjonta ja puitteet kohtaavat luoden harmonisen ja aisteja hivelevän kaffepaussin arkeen. Tällainen paikka on Halistenkoskella oleva kesäkahvila Padolla

Kaunis miljöö ja näkymä upealle Halistenkoskelle, vanha puutalo, idyllinen pihapiiri erilaisine puutarhakalusteineen, tuore itse leivottu pulla ja muut hyveet, laadukas ja maukas kahvi, lempeä jazz-musiikki ja mitä ystävällisin henkilökunta. Tämä kaikki teki minuun suuren vaikutuksen, kun vierailin ensimmäistä kertaa Padolla-kahvilassa viime viikolla. 

Taas yksi kahvilahelmi Turussa, ahh! Tästä täytyy päästä nauttimaan tänä kesänä ainakin muutaman kerran. 


Oi miten ihanaa olisi vieläpä vuokrata täältä kanootti ja käydä sillä fiilistelemässä kaunista jokilaaksomaisemaa. Kahvilan yhteydessä vuokrataan nimittäin myös kanootteja, kajakkeja ja SUP-lautoja.  Jälleen kerran nimittäin ihmettelin, miten upea maalaismiljöö löytyy vain kivenheiton päästä Turun keskustasta. 

Pakko päästä pian uusiksi!

Jos muuten kahvilavinkit kiinnostavat, löydät täältä minun aiemman postauksen lempi kahviloistani Turussa sekä arviot niiden lapsiystävällisyydestä.

Kesäkahvila Padolla Facebook -sivut löytyvät täältä

-Petra

Ei kommentteja