Uudet hiukset ja huonoja uutisiaerjantai tuli tällä viikolla oikein super nopeasti, kun Vappu pisti viikon sekaisin. En valita! Toukokuu on täällä ja se tarkoittaa, että kesä on aivan nurkan takana. Tämä viikko on ollut melkoisen raskas. On ollut erinäisiä huolia, joista suurin on se, että joudumme muuttamaan. 

Kotimme on siirtynyt uuden firman omistukseen, ja koko taloyhtiö sai hyytävän aloituksen viikolle, kun meille ilmoitettiin, että vuokrat nousevat 15 % puolen vuoden päästä. Tähän ei ole siis meillä varaa jäädä. 

Uskon ja luotan, että jotain parempaa on meille tiedossa ja että asiat kyllä varmasti ratkeavat. Tämä on kuitenkin ollut meidän koti, vaikka ei oma olekaan, joten voitte ymmärtää, että emme haluaisi muuttaa. Samalla voimavarat ovat aika vähissä, ja uuden etsiminen tuntuu raskaalta. 

Mutta asioilla on tapana järjestyä, niin varmasti nytkin. Viikon positiivisiin juttuihin lukeutuu kampaajakäynti. Sain ystäviltäni baby showereissani lahjakortin Izumiin, missä pääsin istahtamaan aivan ihanan kampaajan, Sadun, tuoliin. Olin jo muutamia viikkoja taas kriiseillyt, että mitä teen hiuksilleni. Jotain muutosta olen kaivannut, mutta en ole osannut päättää: muutanko väriä vai leikkaanko oikein reilusti lyhyemmäksi?

Pituudesta en edelleenkään uskaltanut lähteä ottamaan, joten muutosta haettiin värillä. Rakastaisin olla blondi, mutta varsinkin tässä elämänvaiheessa se on vähän haastavaa, kun oma todella tumma juuri puskee alta aikayksikön näkyviin. Samalla minua on jo pidempään kutkuttanut kokeilla olla enemmän oma itseni. 

Satu lähti hakemaan minulle tummempaa sävyä, joka olisi lähellä omaani, ja onnistui siinä oikein hyvin. Myönnän, että pari päivää olen tässä saanut totutella uuteen lookiini, mutta nyt olen alkanut tunnistaa itseni taas peilistä. 

Joskus pieni muutos tekee hyvää, eikö? Mitä mieltä olette? Olen saanut teiltä ihania, rohkaisevia ja rauhoittelevia viestejä Instan puolella, että oikein hyvä on. Kiitos niistä! Ja kuten kaimani Petra Sängyn alla -blogista totesi: "A lady who's ready to change her hair is ready to change her life!", joten kyllä yksi muuttokin iloksi muuttuu! (Okei, alkuperäinen Coco Chanelin lainaus kuuluu: "A woman who cuts her hair is about to change her life.")

Mukavaa viikonloppua!

-Petra

1 kommentti