Täykyt polttarit: Eka yö erossa vauvasta

Viime viikonloppu oli kuin taianomainen juhannus! Lauantaina hyppäsin aikaisin aamulla junan kyytiin ja suuntasin pääkaupunkiseudulle rakkaan yläkouluaikaisen ystäväni polttareihin. Näitä oli odotettu! 

Olin jo pidempään jännittänyt - positiivisella tavalla - polttareita, sillä se oli ensimmäinen kerta, kun olin yön erossa neidistämme. Pojasta olin ensimmäisen kerran yön erossa vasta hänen ollessa 1 vuotta ja 9 kuukautta, joten nyt uskaltauduin häipymään kuvioista huomattavasti aikaisemmin. 

Viikonloppu sujui erinomaisesti! Lapsilla oli mennyt tosi hyvin, ja Mummilassa he olivat olleet mieheni kanssa kuin lomalla. 

Ja meillä tytöillä? Meillä oli niin ihanaa! Ilmajoogaa, ihanien ruokien syömistä, naurua, huutonaurua, morsiussaunaa, taivaallisen hyvää pavlovaa, viininmaistelua, skumppapongia, valvomista auringonnousuun ja ihana brunssi. Ja tottakai morsiammen testaamista eri tehtävillä ja hemmottelua.

Ilma oli täydellinen ja miljöö kerta kaikkisen upea, valtava hirsimökki upean järven rannalla. Melkein piti nipistää itseään, kun se tuntui epätodelliselta. Mutta eipä sitä tarvinnut itseään nipistellä, sillä tuhannet hyttyset hoitivat sen puolen. Haha, viikonlopun ainoa miinus, josta selvittiin urhoollisesti! Ja muutamalla kirosanalla. 

Olipa viikonloppu, ikimuistoinen. Ja mikä parasta: näiden naisten kanssa saadaan juhlia häissä kesän lopussa!

-Petra

1 kommentti