Kuulumisia!


äällä on oltu jo reilun viikon verran aika kunnon kevätflunssassa! Jälkitautina iski poskiontelontulehdus, jota olen yrittänyt kotikonstein hoitaa nyt viikon, mutta pakko oli lopulta turvautua antibiootteihin. Nyt alkaa olo pikku hiljaa parantua. Olkoon tämä nyt siis kevään ja kesän ainoa flunssa, kiitos!

Sairastelusta huolimatta ollaan nautittu lasten kanssa näistä aivan mahtavista keleistä, ja ollaankin oltu ulkona aamuin ja illoin. Aivan super ihanaa! Ja voi että miten helppoa on lähteä ulos, kun lapsille laittaa vaan kengät jalkaan ja hatun päähän. Love it!

Oloni on ollut muutoin paljon parempi nyt, ja tuntuu siltä, että pahin uupumus alkaa väistyä. Ollaan saatu nyt nukkua pian jo kolme viikkoa täysiä öitä, mikä on aivan valtava siunaus. Tuntuu hullulta ajatella, että esikoisen kanssa alettiin nukkua kokonaisia öitä vasta viime syksynä! Lapset on vaan niin erilaisia. 


Viime viikolla meillä oli taas syytä juhlaan. Perjantaina oli minun Publiikki eli valmistumistilaisuus Turun VPK:lla, nyt olen siis virallisesti ja torellisesti kasvatustieteiden maisteri, hip hei! On kyllä outoa, miten sitä osaakaan sopeutua olemaan jotakin muuta kuin opiskelija, kun on viimeisen vuosikymmenen ollut yliopistolainen. Nyyh! Loppu viikonloppu juhlistettiin pojan 3. syntymäpäivää, hän on jo iso poika! Just vasta sain hänet syliini synnärillä. Lastenkutsut ovat vielä tulevalla viikolla, niitä odotellessa!

Asuntoa etsimme myös kovasti. Jänniä aikoja siis eletään, kun emme tiedä vielä, minne muutamme ja milloin, vuokraammeko vai ostammeko. Kaikenlaiset vaihtoehdot houkuttelisivat, mutta ihan ykkösjuttu minulle on ollut ja on edelleen se, että haluaisin tehdä sellaisia taloudellisia päätöksiä, jotka eivät aseta meitä perheenä ison paineen alle, tai vaikuta esimerkiksi liiaksi siihen, miten pian siirryn työelämään täältä kotoa. Tämä on ainutlaatuista aikaa, enkä ole ainakaan vielä valmis laittamaan vauvaa hoitoon. 

Kaiken kaikkiaan alkaa olla aika kesäiset fiilikset, kun kesäloma häämöttää jo aivan nurkan takana. Vietämme perinteistä pienen budjetin kesälomaa kotimaassa, mutta mikäs täällä Suomessa ollessa, kun kaikki paikat ovat parhaimmillaan juurikin kesällä. Perinteinen kesän Bucket List tulee muuten varmasti piakkoin. 

Ai niin! Puhelimeni löytyi, ajatelkaa! Poliisi soitti joitain päiviä sitten, että joku oli sen tuonut heille kortteineen päivineen. Aika mahtava juttu. 


Sellaisia kuulumisia täällä! Miten siellä kaikilla menee? Ja miten te kaikki pienten vauvojen mamat siellä, miten voitte? 

Postaustoiveita otetaan myös vastaan xx

-Petra

P.S. Minulla on ollut puhelittomuuden jälkeen vähän vaikeuksia olla taas tavoiteltavissa, enkä ole vastaillut kaikkiin kommentteihin ja viesteihin. Lupaan palata niihin pian! 

1 kommentti