Hiihtolomakuulumisia


i, että! Siis ahh, mikä hiihtolomaviikko täällä on vietetty. En muista milloin täällä Turun seudulla olisi viimeksi ollut näin aurinkoinen ja luminen hiihtolomaviikko, mutta mehän olemme ottaneet siitä ilon irti!

Tuntuu, että tämä viikon loma on oikeasti ladannut meidän akkuja ja olo on henkisesti vähän levännyt. Tuo aurinko tekee kyllä NIIN ihmeitä. Viimeiset kuukaudet ollaan nähty aurinkoa niin harvoin, että tuntuu, että herään jotenkin uudestaan eloon auringon paistaessa kasvoilla. Aurinko, I love you!

Tämän viikon teemana on ollut ulkoilu, kuten InstaStoryssa on voinut nähdä. Viikon aikana olemme olleet Naantalissa meren jäällä peräti kolmeen otteeseen. Ensin olimme perheen kanssa grillaamassa, luistelemassa ja pilkkimässä. Sitten menimme miehen (ja vauvan) kanssa kokeilemaan retkiluistimia (mikä oli vähän fail kokemus, sillä meillä oli vääränlaiset monot). Tänään menimme korvaamaan epäonnistuneen luistelukerran sillä aikaa, kun esikoinen lähti isovanhemmille kylään. Luistelimme reilu pari tuntia upeita luonnonjääreittejä pitkin, aivan ihanaa ja niin hauskaa!Viikon aikana olemme myös käyneet pariin otteeseen nauttimassa lounasta Tårgetissa. Sitä voin muuten suositella myös lasten kanssa liikkeessä oleville. Aivan ihana paikka! Kuten olen aiemmin sanonut, meidän vakkari lounasmesta nykyään.

Nyt on kyllä niin hyvä fiilis ja kiitollinen mieli. Loma tuli juuri sopivaan saumaan sairasteluputken ja tytön hampaiden puhkeamisen jälkeen, ja keli on ollut mitä parhain! Kyllä se liikunta, luonto, raikas ulkoilma, aurinko ja hyvä seura tekee aivan ihmeitä ihmiselle. 


Aurinkoinen ilma ja latautunut olo on saanut myös aivot aktivoitumaan, ja mieli pursuilee kaikenlaisia kirjoitus- ynnä muita ideoita. Ahh, ihana tunne. Vielä kun saisi aikaa vähän toteuttaa itseään. Mutta ihana kyllä tämä keväinen tunne kehossa ja mielessä, sitä tuntee olevansa jotenkin taas vähän enemmän oma itsensä. 

Tänään mennään vielä syömään porukalla ja illalla koitan ehtiä laittaa vähän kotia kuntoon, kun palaamme huomenna taas arkeen. 

Onko sinulla ollut jo hiihtoloma vai onko sulla hiihtolomaa? 

-Petra 

P.S. Jos meidän jokapäiväinen meno ja meininki sekä minun höpinäni kiinnostavat, muistathan seurata Instagramin puolella. Päivitän siellä Storyani aktiivisesti! 

Ei kommentteja