Flunssaa ja rumsteerausta

 

Hyvää iltaa! Ollaan jo keskiviikossa, enkä ole tänne blogin pariin vielä tällä viikolla päässyt. Korjataanpa asia siis nyt. Tännekin on iskenyt tai iskemässä jonkinlainen pöpö, flunssaa tuntuu nyt olevan liikenteessä. Kurkkuun sattuu ja päätä särkee, mutta vielä ei ole muita oireita. Toivotaan, ettei tulekaan. 

Olen nimittäin viikonloppuna suuntaamassa ystävän luo Jyväskylään meidän pikkuneidin kanssa. Siellä on tarkoitus viettää tyttöjen viikonloppua, ja se tulee nyt kyllä niiiiin tarpeeseen! En siis todellakaan halua sairastua niin pahasti, etten pääsisi lähtemään. Ja hei, junaliput on jo valmiina!

Flunssan lisäksi jonkinlainen rumsteerauskärpänen on puraissut, ja tekisi mieli järkätä kodin sisustusta uusiksi. Mies ei aivan yhtä riemuissaan ole ideoistani, joten toistaiseksi olen sisustanut vasta päässäni, ja yritän eri tavoin mallintaen vakuuttaa, että ideani ovat hyvät. Haluaisin siis ainakin kokeilla vaihtaa makuuhuoneita lasten kanssa päittäin niin, että lapset saisivat isomman makkarin. Leikkitilaa olisi näin paljon enemmän. Hieman haasteellista on vain työpisteemme sijoitus, se kun ei sellaisenaan taida mahtua pienempään makkariin. Täytyy jatkaa pohdintoja!Sunnuntaina oli muuten todella upea keli! Käytiin aamupäivällä Ruissalossa ulkoilemassa - hyrrrrr miten kylmää! - ja iltapäivällä kahvittelimme Café Artissa ystävien kanssa. 


Mitäs sinne kuuluu kaikille? Kertokaapa kommenteissa!

-Petra

P.S. Jokapäiväistä elämää ja touhuja voi seurata Instassa (täällä), varsinkin Instastoorissa olen melko aktiivinen!

2 kommenttia

 1. Yksi tuttavani asui isomman perheen kanssa kolmiossa ja heillä oli pikkumakkarissa parvisänky ja siinä lisäksi verhot ikään kuin tässä kuvassa: http://www.333367.info/wp-content/uploads/bed-types/bed-hack-inspirations-kids-bedroom-metal-cork-decor-table-lamps-bedroom-Ikea-Stora-Loft-Bed-Hack-ikea-metal-loft-bed-hack-cork-decor-table.jpg sinne mahtui sit myös työpöytää ja askartelupöytää etc. Parvisänky heillä tais olla ihan mittatilaustyötä eli tosi tukevaa tekoa ei huojunu yhtään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei toi näyttää mageelta! Periaatteessa joskus voisi toimiakin. Nyt kun joutuu monesti yöllä nousemaan lasten takia, niin on vielä epäkäytännöllinen. Lapsille tosin olen miettinyt parvea tai kerrossänkyä, toisi ihanasti tilaa!

   Kiitos hei kommentista ja anteeksi, että vastaus viipyi!!

   Poista