Joulusaunan valmistelua ♡

 

apset on laitettu nukkumaan ja täällä teen viimeiset aaton aaton valmistelut ennen kuin istun alas nauttimaan lasin portviiniä. Saaristolaisleivät on nyt kaikki uunista ulos ja muutama vielä paketointia vaille. Joulupuuron laitan vielä yöksi uuniin hautumaan. 

Nyt on joulusaunan valmistelutkin hoidettu. Joulusauna aattoaamuna on yksi lempi perinteistäni. Silloin saunotaan rauhassa, nautitaan jäähyllä hyvää appelsiinimehua tai muuta juomaa ja valmistellaan kehoa ja mieltä joulun viettoon. 

Puhtaat laudeliinat odottavat jo saunojia ja uudet tuikut ovat valmiina valaisemaan saunan. Tänä vuonna hemmottelen itseäni ja perhettäni ihanilla ekokosmetiikkatuotteilla. Tiedossa on vartalonkuorintaa, hiusten pesu ja pitkä vaikutusaika hoitoaineelle, huulten kuorinta, vartalon ja jalkojen rasvaus ja kasvojen ihon hoitaminen kuorinnalla, naamiolla, seerumilla, kasvovedellä ja voiteilla. Saunan jälkeen kainaloihin taputellaan turvallista, alumiinitonta dödöä ja hiuksiin laitan ihanaa Mascobadogeliä ennen kihartamista. 


Käyttämäni tuotteet: 

♡ Kasvojen hoitoon: Ekopharman Vadelma-hoitolinjan tuotteet ja Mustaherukka-hoitolinjan seerumi (*saatu Tupalanmäenpuoti)
♡ Hit the sheets coffee scrub (*saatu Biodelly)
♡ Less is More hiustuotteet (*saatu Greenlips)
♡ Burt's Bees Peppermint foot lotion
♡ Pai -Head to toe buriti balm (*Saatu Jolie)
♡ The Ohm Collection Deodorant 
♡ Luomu kookosöljy

Joulupöytään kelpaakin sitten istua kunnon kauneudenhoidon jälkeen! 

Onko siellä jouluvalmistelut tehty? 

-Petra

Ei kommentteja