Mansikka-smoothie: raikas, jäätelömäinen JA terveellinen!

Mansikka smoothie: kaunis, raikas, vaaleanpunainen, terveellinen.

Mansikka smoothie odottaa juomista. Ravinteikas, rehti ja raikas.n yksi smoothie, jota teen usein ja joka on ylitse muiden: mansikka-smoothie. Se on koostumukseltaan kermainen, jäätelömäinen ja todella raikas. Smoothieita on jos jonkinmoisia, ja monesti niihin saatetaan laittaa vaikka ja mitä, jotta ravinteiden määrä on mahdollisimman suuri. Täytyy kuitenkin sanoa, että yksinkertaiset, muutaman raaka-aineen kombot on lemppareitani! Vaikka tykkään kyllä juoda smoothieita, niin suurimmaksi osaksi mieluummin pureskelen ruokani, ihan vain siksi, että se on kivempaa!

Mutta tämä. Tämä on todella hyvää, ja se toimii erinomaisesti silloinkin, kun haluaa syödä terveellisesti ja välttää turhia sokereita ja herkkuja. Ja voin sanoa, että tykkään siitä itseasiassa enemmän kuin jätskistä. Sen salaisuus piilee jäisissä aineksissa ja limen tuomassa raikkaudessa.

Valmistusaineet

2 annosta
2 pakastettua banaania
n. 300-400 g pakastemansikoita
n. 4 dl luonnonjogurttia tai kasvisjogurttia
puolikkaan limen mehu (tai kokonaisen, jos tykkää limesta kovin)

(Jos haluaa lisätä kuituja ja tehdä siitä täyttävämmän, voi sekaan laittaa esim. 0,5 - 1 dl Puhtikauraa ja lisätä hieman nesteen määrää.)


Valmistusohjeet

1. Laita blenderiin ensin jogurtti, sitten banaanit, mansikat ja purista päälle limeä.
2. Käynnistä blenderi. Blenderin tehokkuudesta riippuen voi olla viisasta käyttää ensin jäidenmurskaustoimintoa. 
3. Nauti!

Itse tykkään tehdä tästä todella paksua, jotta se on kuin pehmistä! Mutta halutessasi voit jatkaa sitä maidolla, vedellä tai jogurtilla, kunnes saat mieleisen koostumuksen.

Minulla olisi vielä pari hyvää smoothieta, joiden reseptit voisin tänne laittaa. Yksi on hedelmäinen, toinen vihreä. 

Kertokaa, jos kokeilette tätä!
1 kommentti

  1. Heippa. Aivan loistava slogani blogillasi (allekirjoitan täysin). Blogisi on pullollaan laadukasta ja kaunista sisältöä. Jään ehdottomasti seurailemaan sinua! Todella mukavaa, että blogisi ilm. Maitokahvimedian Kuukauden Blogi kisaan. Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista