Vinkki Kesälomalle - Ihana Aamupala Scandicissa!
Hola hola!

Terveisiä täältä väsymyksen keskeltä. Instan puolella seuranneet ovat ehkä huomanneetkin, että täällä on ollut vähän väsymystä ilmassa. Uupumus on kuitenkin ollut melkoisen eri luokkaa kuin normaalisti, joten tulin siihen tulokseen, että rauta-arvoni ovat tainneet laskea. Verikokeet on vasta muutaman viikon päästä, mutta en viitsinyt niitä odotella, joten aloitin nyt rautakuurin. Katsotaan, saanko vähän virtaa takaisin elimistöön - vai onko tämä tätä loppuun asti - ja seuraavan vuoden (heh heh)!

No, onneksi olemme kesälomalla, ja kahden viikon päästä olenkin jo virallisesti äitiyslomalla. Se tosin ei arkeamme juuri muuta. Väsymyksestä huolimatta olemme tehneet kesäisiä juttuja ja rentoutuneet, ja tällä viikolla pääsimme testaamaan aika herkkua aamupalaa. 

Olen aina ollut aamupalaihminen - se on päivän aterioista lempparini! Asiaan vaikuttanee se, että olen enemmän aamu- kuin iltaihminen: aamut ovat täynnä toivoa ja koko päivä on vielä edessä. Iltaisin vedän mieluusti pyjaman päälle viimeistään kello 20 ja olen valmis koomailemaan. Myönnän tosin, että lapsensaannin jälkeen en ole juurikaan kokenut virkeitä aamuja enää, kuten joskus entisessä elämässäni. 

Ehkä juuri siksi aamupalan (ja aamuKAHVIN!) merkitys on korostunut entisestään. Meillä on koko parisuhteemme ajan ollut tapana panostaa aamupalaan, ja varsinkin viikonloppuisin tykkäämme nautiskella pitkän kaavan mukaan. 

Parempi Aamu Kaikille

Olen täällä jo aiemminkin hehkuttanut Scandicia, jonka lauantaibrunssi Bistro Juliennessa on ollut meillä ykkösjuttu useamman vuoden. Nyt päästiin hääyöhotelliimme eli Scandic Plazaan testaamaan Scandicin aamupalaa, jota on uudistettu Parempi Aamu Kaikille -konseptilla. Valikoimasta löytyy nyt entistä laajemmin gluteenittomia, vegaanisia, maidottomia ja täysin laktoosittomia juttuja sekä runsaasti kaikkea ihanaa terveellistä ruokavaliota noudattaville (Scandicissa panostetaan muuten luomutuotteisiin!). Tarjolla oli esimerkiksi gluteenittomana mysliä, puuroa, tuoretta leipää, sämpylöitä, karjalanpiirakoita, näkkileipiä ja vohveleita, maidottomia kaura- ja soijajuomia ja -jogurtteja, vegaanisia leikkeleitä, levitteitä (mm. cashewpähkinävoita, nam!), hummusta ja vegejuustoa. Kaikki tuotteet on myös todella selkeästi merkitty. 

Tykkäsin erityisesti kaikista ihanista erilaisista siemenistä ja pähkinöistä, tuoreista vihanneksista ja hedelmistä (ananas ja vesimeloni NAM!) ja siitä, että marjat ovat suomalaisia - varsinkin nyt raskaana ollessa en ulkomaalaisia marjoja syö lainkaan. Ahmin myös leipää, jogurttia, proteiinirahkaa ja lämpimiä ruokia. 

Ja hei, kahvina mm. Löfbergs Lilaa. Onko muita faneja??

Parasta hotellissa yöpymisessä on mielestäni aina hotelliaamupala, mutta miksei siitä nauttisi myös muulloin kuin reissussa ollessa? Kesälomalla varsinkin on mitä parhain mahdollisuus suunnata heti aamusta aamupalalle hotelliin nautiskelemaan yksin, puolison ja perheen kanssa tai ystävien kesken. Siitä sitten on hyvä lyllertää (tai vyöryä) nauttimaan kesäisestä päivästä! Kotiseutumatkailua parhaimmillaan.

Kuluneella viikolla on paljon muuten kohistu lapsista ravintoloissa. Voin ilokseni kertoa, että Scandic Plazaan tulee näillä näppäimillä leikkipaikka aamupala-alueelle, niin vanhemmat voivat sitten nauttia aamupalasta hetken pidempään ja selailla vaikka aamun lehdet samalla - toki lapsiaan silmällä pitäen ja heitä kasvattaen! ;) Ja niille, jotka haluavat lapsia vältellä, löytyy omia rauhallisia sopukoita ravintolasta, ja asiakkaat voivat vapaasti mennä myös Bryggmanin puolelle nauttimaan aamiaistaan. 

Käykää ihmeessä testaamassa ja vilauttakaapa Scandic Friends -korttia, jolla saa 20 % hinnasta pois (viikonloppuisin (pe - su) ja kesäisin joka päivä 23.6.- 13.8.!). 

*Aamiaisen tarjosi Scandic Plaza*

Hyvää viikonloppua!

-Petra 


Ei kommentteja