KotiSpa Vinkkejä feat. The Incredible Face Mask + ALENNUSKOODI

*Yhteistyössä Maybeautyn kanssa*
Rakastan mini-spa hetkiä kotona! Se on tainnut blogihistoriani aikana tulla selväksi. Ja niiden merkitys on oikeastaan vain korostunut lapsen saannin myötä. Kun vauva- ja taaperoarjessa antaa lapselle itsestään kirjaimellisesti lähes kaiken - etenkin jos imettää - niin pienet, omat  hetket eivät ole vain ihania, vaan välttämättömiä.  

Niissä hetkissä saa hetken olla vain minä, nainen, ja keskittyä vain itseensä. Ja toisaalta, en usko, että on parisuhteellekaan yhtään huono juttu, että nainen saa kokea olevansa nainen, kaunis ja huoliteltu. Kyllä se romantiikka voi aika ajoin olla viimeisenä mielessä, jos akut ovat tyhjät ja on sellainen olo, että kulmakarvat rehottaa (puhumattakaan säärikarvoista) ja päällä on verkkarit ja pukluinen paita.

Aika ja raha ovat sitäpaitsi aika kortilla monella pikkulapsen äidillä, joten miksi ei pakenisi omaan kylpyhuoneeseen ja yrittäisi tavoitella hieman spa-henkisyyttä kotikonstein? Spa-hetkiini kuuluu yleensä sauna ja kuuma suihku, vartalonkuorinta, kasvonaamio, säärikarvojen ajelu, hiusnaamio ja kynsien lakkaaminen. Joskus laitan Spotifysta Spa-soittolistan soimaan ja siemailen appelsiinimehua kuohuviinilasista. Ihanan tuoksuinen vartalovoide, puhdas pyyhe ja kylpytakki kruunaa fiiliksen kotihoitojen jälkeen. 

Ahh. 

Sain vastikään yhteistyössä Maybeautyn kanssa testiin itselleni ihan uuden kasvonaamion. En todellakaan ole mikään kauneudenhoidon asiantuntija, mutta väliäkö sillä. Eiköhän jotakuta kiinnosta myös ihan tavallisen meikä mamin kokemukset. The Incredible Face Mask lupaa poistaa mustapäät (jes!), rasvan, kuolleen ihosolukon ja muut ihon epäpuhtaudet. Eli kaiken sen kökön, mistä me varmaan ilomielin luovumme.

Kyseessä on savinaamio, mutta peel-off sellainen. Alla olevassa videossa näette sen käyttöä paremmin. Iho on kasvonaamion jälkeen freesi ja vaikka ihan kaikki ihoni epäpuhtaudet eivät lähteneetkään kokonaan (onko se edes mahdollista?) niin ihoni on naamion jälkeen todella pehmeä. Eron huomaa mielestäni hyvin, kun meikkaa seuraavan kerran. 

Suosittelen tilaamaan testiin itselleen, varsinkin jos T-alueen mustapäät ärsyttävät! Tässä hieman parempi vaihtoehto peilin edessä puristelulle. Kerran viikossa kun käyttää, niin iho näyttää aika paljon raikkaammalta. Ja se on ihan tervetullutta varsinkin näin kesän kynnyksellä, kun en ainakaan itse välitä käyttää hirveästi meikkiä, ja toisaalta kun aurinkovoiteet tukkivat herkästi ihohuokosia. 

Saan tarjota teille Maybeautyn kanssa 30 % alennuksen, joten nyt on hyvä tsäänssi kokeilla jotain uutta ja piristävää! Alennuskoodi on pettmask. Klikkaa itsesi tänne!


Mitä kaikkea sun kotispa-hetkiin kuuluu?

4 kommenttia

 1. Tämä alennuskoodi oli pakko testata!!
  Mini-spa -hetket on todellakin tavoteltuja ja tervetulleita...
  Nyt vaan odotetaan postia :D
  T. kotiäiti Ilona

  VastaaPoista
 2. Hei, kannattaa käyttää se 5 kertaa putkeen, niin kyllä huomaa sen kokonaisvaltaisen eron! Perjantai-iltaisin kun muksut nukkumassa, niin saunan jälkeen naamio kasvoille ja avot. Sillon mieskin tietää, että nyt ei saa häiritä :D
  T. Kotiäiti Ada

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Ada! Hei hyvä pointti! Ootko käyttänyt niitä siis 5 kertaa putkeen niin, että peräkkäisinä päivinä vai miten? Ja siis niin bueno perjantai-illan ohjelma, et täytyy varmaan itse tehdä sama tänään mökille! Naamio on jo laukussa pakattuna! :D

   Poista