Isi vastaa + Dinohuppari! (Alekoodi!)

Tänään päästetään vihdoin mies ääneen täällä blogin puolella, sillä aviomieheni AKA Isi on vastannut kuuteen kysymykseen isyydestä!

Kuvaile kolmella sanalla, millainen isä olet. 
Tä on vaikee... Lämmin, leikkisä ja läsnäoleva. ;)

Mikä on parasta isyydessä?
Se, että saa seurata oman lapsen kasvua; sitä ihan uutta ihmistä, joka on tullut meistä. Sitä, että saa ihailla ja olla ylpeä.

Mikä on ollut haastavinta?
Väsymys ja univelka, ja täysillä läsnä oleminen ja hetkessä eläminen.

Miltä tuntuu toisen lapsen odottaminen?
Vielä ei ole ajatukset ehtineet oikein mukaan odotukseen, koska arki on kiireistä. On erilaista orientoitua toiseen lapseen, kun kotona oleva taapero pitää ajatukset ja olemisen niin kiinni tässä hetkessä.  Mutta kun saimme tietää, että tyttö on tulossa, alkoi odotus tuntua todellisemmalta ja hieman jännittääkin!

Mitä ajatuksia herättää isänä oleminen tytölle? Tuntuuko se erilaiselta?
Tuntuu! Minulla on vain veli, joten tyttöjen maailma, joka on kuitenkin monella tapaa erilainen kuin poikien maailma, ei ole tuttu sillä tavalla. Nyt meillä on jo pojasta kokemusta, joten tämä on taas ihan uusi homma. Kyllä sitä miettii esimerkiksi, osaako olla isä tytölle? Kannustaa ja tukea kehitystä ja naiseutta ja suojella tyttöä?

Mitä odotat tulevaisuudelta isänä olemisessa?
Kaikkia kivoja yhteisiä hetkiä lasten kanssa; yhdessä tekemistä ja seikkailuja, kuten kalastus-, fillarointi- ja melontaretkiä - mitä tahansa hauskaa yhdessäoloa! 

Kuvissa näkyy Kulta&Pieni -shopista yhteistyössä saatu dinohuppari, jonka saimme suunnitella mieheni kanssa kokonaan itse! Valitsimme kaikki kankaat laajasta ja laadukkaasta kangasvalikoimasta ja ihana pehmeä huppari valmistettiin käsityönä meidän poitsulle. Dinot on meillä ollut jo hetken aikaa hitti, joten halusimme myös sisälle dinokangasta - mistä pikkumies tykkääkin kovin! Päätimme ottaa hieman reilun koon, koska hän on tupannut kasvaa aikamoista vauhtia lähiaikoina. Suunnittelu oli kyllä sen verran hauskaa, että tekisi mieli suunnitella jatkossa kaikki pojan vaatteet, hmm... Nyt koodilla PETRA15 saat -15 % alennusta itse suunnittelemastasi dinohupparista - värit ja kuosit päätät sinä! Alennus on voimassa sunnuntaihin 23.4. asti.  Inspiroitumassa voit käydä heidän Instagramissa ja Facebookissa
Ei kommentteja