Hankinta vauvalle ja kuulumisia


Huh hei vaan!

Pääsiäinen oli ja meni, ja täällä on taas lähes koko päivä vietetty liimautuneena tietokoneeseen ja näpytelty gradua. Mutta nyt alkaa olla ihan viimeiset hetket meneillään ennen kritiikkipalautusta. Huomenna vielä luen homman läpi ja korjaan muutaman jutun, mutta sitten riittää, thank you very much. Odotan kritiikkiin asti, minkä jälkeen teen korjaukset ja toivon mukaan saan tuon vauvan pois käsistäni pian. Haha. Sitten näpyttelen ennätysvauhtia yhden lopputyön (jonka jätin roikkumaan ennen esikoisen syntymää, erittäin fiksua...) ja käyn yhdessä loppuseminaarissa ja pian, pian, voitte sanoa minua Maisteriks! Oh la laa. No mutta, eipä mennä asioiden edelle. 

Haluaisin jo kyllä kovin keskittyä vain omiin, oikeisiin beibeihini: rakkaaseen poikaani, masussa olevaan tyttööni ja tietysti mieheeni. Mieli halajaa jo valmistelemaan kotia vauvaa varten, pesemään isoveljen vanhoja vauvanvaatteita valmiiksi ja kirppareille kiertämään suloisuuksia etsimään. Sen olen luvannut itselleni palkinnoksi toukokuussa. 

Bongasin viime viikolla nettikirpparilta kylläkin jotakin vauvalle, nimittäin Gracon kehdon, jossa on värinäominaisuus. Meillä oli poitsulle vanha, ilmaiseksi saatu Emman sitteri, joka ei nyt hirveän funktionaalinen ollut. Tykkään siitä, että tämä toimittaa olkkarissa ja keittiössä kehdon virkaa, ja selkäosan saa nostettua myöhemmin myös pystympään asentoon. Nyt, kun muksuja on kotona kaksi, olen sillä mentaliteetilla liikkeellä, että mikä vaan helpottaa edes vähän arkea on tervetullutta. Tämä ei kustantanut meille kuin 30 euroa, joten eipä ole kallis investointi. Haluaisin tämän puhdistaa, onko kellään siihen mitään ideoita tai kokemusta? Muutama pieni tahra tässä on, olisi kiva päästä ne eroon. Jakakaa vinkkinne, arvon oman elämänne Martat!

Ensi viikon jälkeen olisi tarkoitus alkaa laittaa lastenhuonetta kuntoon, ja siihen liittyen onkin tulossa postaus varmaan jo tällä viikolla. Stay tuned!

Nyt kun maltan jaksaa vielä pari viikkoa painaa, niin alkaa helpottaa. Saan vihdoin alkaa keskittyä taas olennaiseen! Eli perhe-elämään ja omiin intohimojeni kohteisiin. Mistä tuli mieleen... Olen istunut t ö r k e ä n paljon lähiviikot, kun olen gradua vääntänyt. Huh huh. Voisin ehkä heittää napit korville ja mennä nyt pienelle kävelylle haukkaamaan happea ja laittamaan vähän verta kiertämään pakaroihin! Eipä tekisi pahaa. 

Miten siellä meni Pääsiäinen? Joko olet päässyt kiinni arkeen?

2 kommenttia

  1. Minä hommasin lekmeriltä samalla periaatteella gracon vauvakeinun keinutustoiminnolla, mikä toimittaa myös sitterin virkaa. Hintaa sille jäi 60-70€ alennuksen jälkeen. Esikoisella oli myös perus sitteri, mutta nyt halusin jo varmistaa, että on apu toimintoja, kun on kuitenki taaperoki tällä kertaa vauvan lisäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä ollut paha hinta! Mulla on edessä tämän keinun peseminen, onko mitään hyviä ideoita? Ainoa miinus tosiaan, että kaikkia kankaita ei saa irti pesuun... vai mahtaiskohan saada? Ja jep, kaikki apukeinot on kyllä tervetulleita siihen siirtymävaiheeseen yhden lapsen handlaamisesta kahteen! Onko teillä muuten liinaa tai reppua? Meillä on Manduca, joka oli kyllä hyvä, mutta vähän olen miettinyt, pitäisikö tällä kertaa myös liinailla... :)

      Poista