Kuulumisia kuvin ja tulevan viikon tavoitteet


Maanantai starttasi reippailulla, sillä aikaan kun poika oli puistossa ulkoilemassa. Syötiin pikku brunssi maanantain kunniaksi. Hassua: En ole koskaan tykännyt croissanteista (tai muistakaan samasta taikinasta tehdyistä leivoksista), mutta nyt lähiviikkoina croissantteja on tehnyt mieli!
Tiistaina kävin v i h d o i n kampaajalla, ekaa kertaa tämän raskauden aikana. Tekipä hyvää! Nyt on freesimpi olo. Illalla käytiin koko porukka ulkona leikkimässä, ja korkattiin katuliidut!

Konmaritus / kevätsiivous / pesänrakennusvaihe on meneillään. Tässä kaaostilannetta viime viikolta. Homma etenee!

Perjantaina käytiin mm. kuvailemassa Gender Reveal -kuvia. Yritys oli hyvä kymmenen, ja useassa lokaatiossa käytiin, mutta tuuli oli armoton. Ei siitä tullut yhtikäs mitään! Lopulta tyydyttiin ottamaan kuvia kotona. Illalla nautiskeltiin pitkästä aikaa vihanneksia ja dippiä ja ruissipsejä. 

Lauantaina oli siivouspäivä, ja iltapäivällä treffattiin vanhempani ja käväistiin kahvilla, mistä jatkoimme mieheni kanssa treffeille pelaamaan bilistä! Oli kyllä taas niin hauskaa. Sen jälkeen käytiin istumassa Tintåssa, syötiin pizzaa ja nautittiin ihanasta kevätsäästä ja toisistamme. Ihania tällaista hetket. 

Sunnuntaina annoin miehen nukkua pidempään ja nousin tuon aikaisen lintuni kanssa varhain. Kellojahan oli siirretty, ja talviaikaa nousimme jo kuuden jälkeen. Siinä touhusimme pari tuntia ja keksin, että heti kaupan auetessa menen hakemaan brunssitarvikkeet ja herkutellaan. Niin me myös tehtiin! Nyt olen myös hakenut kellarista pääsiäiskoristeet ja laittanut kevätfiilistä kotiin. Voin ehkä kuvailla niitäkin...

Maanantai starttasi täällä ihan hyvällä meiningillä. Aamulla kyllä väsytti, ja siinä missä yleensä nousen melko reippaasti, käänsin tänään monta kertaa kylkeä ja toivoin, että saisin vain nukkua. Kellojen siirtämisen piikkiin. Toki myöhään valvomisella voinee olla jokin osuus asiaan, tutkin nimittäin netissä tuplavaunuja puoleen yöhön asti (ja pikkulapsiperheelliset tietävät: se on myöhään, kun minit kuitenkin heräävät viimeistään kello kuusi - ainakin meillä). Kurkku on myös ollut vähän karhea ja aamukävelyllä kropassa oli jotenkin outo olo, joten toivotaan, etten olisi kipeäksi tulossa!

Viime viikko sujui oikein mallikkaasti ja sain muutaman viikkokohtaisen tavoitteen toteutettua. Kävimme mm. vihdoin hoitamassa pankkiasioita ja se jos mikä tuntuu aina hyvältä. Miksi sitäkin lykkää aina kuukaudesta toiseen? Sain myös aloitettua 20 sivun pakollisen esseen työharjoittelustani, ja tavoitteenani oli saada noin puolet tehtyä. Mutta minäpä ylitin itseni! Koko homma on jo lähes tulkoon paketissa. Tavoitteena on saada se keskiviikkoon mennessä valmiiksi! Deadlinehan on vasta huhtikuun loppupuolella, mutta huhtikuussa gradu pitänee minut niin kiireisenä, että haluan tuon pois päivänjärjestyksestä heti!

Sain myös paljon aikaiseksi kodin puolella. Myin muutamia juttuja nettikirpparilla, ja ison röykkiön tavaroita kävin läpi, sortteerasin ja toimitin oikeisiin osoitteisiin: kierrätyskeskukseen, tekstiilikeräykseen ja sain muuten vihdoin vietyä kassillisen vanhoja lääkkeitä apteekkiin. Vietiin myös vauvan pinnis säilöön meidän vanhemmille, sillä meillä tulee olemaan aluksi käytössä kapea pinnis / ensisänky. Niin, ja sain viimein aikaiseksi tilata pojan valokuvia hoitopaikasta, sekin on jäänyt tekemättä tässä viimeiset kolme viikkoa, kun en vain ole muistanut! Ai että, kun tulee hyvä fiilis asioiden hoitamisesta! #adulting

Huhtikuu tulee olemaan kiireinen, ja välillä ahdistaa, kun tuntuu, ettei päivässä ole tarpeeksi tunteja. Haluaisi ehtiä liikkua, opiskella, viettää laatuaikaa lapsen kanssa, nähdä ystäviä ja hoitaa tärkeitä asioita. Mutta kun on hoitovastuu päivisin lapsesta ja aikataulut menevät hänen mukaan, ne "omat hetket" päivän aikana rajoittuu tällä hetkellä noin kahteen tuntiin (jotka käytän tehokkaasti nyt opiskelujuttuihin) ja pitäisi vielä ehtiä hoitaa muita pakollisia asioita, pitää kehosta huolta ja sumplia aikatauluja muiden ihmisten kanssa niin, että ehtisi joskus nähdäkin. Huoh. Pääkoppa välillä rakoilee! Mutta tiedän, että tulevan vajaan parin kuukauden työ palkitsee kyllä, sillä sitten on aika iso ja tärkeä vaihe omassa elämässä hoidettu kutakuinkin kuntoon. Eli siis opiskelut. 

Huomaan muuten kropassa nyt raskauden vaikutukset selkeästi. Paikkoja kolottaa, eikä voi ahdata kyllä päivää ihan täyteen menoa ja meininkiä - keho ei yksinkertaisesti jaksa samalla tavalla. Viime viikolla muutamana päivänä tein tosi paljon ja olin myös liikkeellä ja jalkeilla koko päivän. Ei ihmekään, että pari päivää oli aika paljon supistuksia. Täytyy vähän himmailla nyt, vaikka se ei minulle tulekaan luonnostaan! Kaivoin sitten eilen illalla esiin vanhasta blogistani edellisen raskauden raskausviikkopostaukset näiltä tämän hetkisiltä raskausviikoilta. Olen tässä selittänyt, miten viime raskaudessa minulla ei ollut mitään oireita tässä vaiheessa. Hieman sain kyllä naurahtaa, sillä löysin lueteltuna tismalleen samoja oireita ja oloja kuin mitä minulla nyt on. Niin se aika kultaa muistot!

Tällä viikolla tavoitteena on: 
- Kirjoittaa työharjoitteluessee loppuun
- Tehdä gradun suhteen aikataulu ja suunnitelma
- Jatkaa gradun tekemistä
- Kirjoittaa muutamia blogipostauksia
- Nähdä paria ystävää
- Jatkaa kotona kevätsiivoushommia
- Käydä hammaslääkärissä
- Tilata tuplavaunut
- Päästä eroon muutamista extra tavaroista kotona
- Käydä hyödyntämässä muutama tarjous Sokoksen 3+1 päivillä
- Date night miehen kanssa

Sellaista tajunnanvirtaa tällä erää. Miltä sun viikko näyttää?

Ei kommentteja