Treffivinkki Väsyneille Vanhemmille

Te pienten lasten vanhemmat varmaan tiedätte tunteen? Kahdenkeskeistä aikaa kaipaa ja usein sitä pitää järjestämällä järjestää. Vihdoin koittaa vanhempien yhteinen vapaa hetki ja aika usein silloin saatetaan suunnata syömään tai leffaan. Ravintolassa ruokalistaa lukiessa melkein pilkkii ja olo saattaa olla niin väsynyt, ettei yksinkertaisesti jakseta sen kummoisempia jutella. Kun huonosti nukuttuja öitä on takana x määrä kuukausia (tai vuosia) niin onko se mikään ihme? 

Meillä oli mieheni kanssa synttärit viime viikolla ja meillä on perinteenä ollut, että juhlistamme tekemällä jotain yhdessä. Suunnittelimme menevämme testaamaan uutta brunssipaikkaa. Mutta melko väsyneenä totesin, että ei jaksa! Paljon hälinää ja silmät ristissä se ei vaan ole aina sellainen aktiviteetti, joka lataa. Kotiinkaan ei ole kiva jäädä, kun kämppä on hujan hajan. Jotain arjesta poikkeavaa teki mieli tehdä. 

Joten suuntasimme Naantalin kylpylään! Ja kyllä tuli sellainen olo, että tästä lähin haluan aina kylpylään treffeille. Ollaan me ennenkin oltu, mutta ei vähään aikaan - viimeksi baby moonilla. 

Miksi kylpylä on täydellinen treffikohde väsyneille vanhemmille?

♥ Siellä saa oikeasti rentoutua, lilliä lämpimässä vedessä, olla lähekkäin, jutella ja olla juttelematta - mutta silti olla yhdessä.

♥ Siellä saa myös niitä omia hetkiä, kun istuu saunan lauteilla ja nollaa ajatukset. Ainoa miinus on se, jos saunaan sattuu pieniä kiukuttelevia lapsia - se saattaa vähän rokottaa zen-fiilistä. Suosittelen myös pakkaamaan mukaan omat lemppari kauneudenhoitotuotteet: minulla oli kuorintavoidetta, kasvonaamio ja ihanan tuoksuista rasvaa. 

♥ Kylpylän lämmössä, puhdas valkoinen kylpytakki päällä herkullista lounasta altaan reunalla nauttien tulee sellainen olo, että olisi kauempanakin kotoa. Kuin etelänmatka edullisesti. 

♥ Kylpylässä voi myös ottaa nokoset. Tällä kertaa köllöttelimme lepotuoleissa, minä siemailin Pepsiä ja mieheni simahti nokosille. Keskellä päivää. Mitä luksusta!

♥ Kylpyläreissu ei riko budjettia. Esimerkiksi tämä reissu taisi kustantaa meille n. 35 euroa / henkilö (sis. sisäänpääsymaksun, kylpytakkivuokran, lounaan ja juoman). Meillä olisi mennyt ravintolassa syömiseen enemmän. Jos budjetti ei ole tiukka, niin extrahemmottelua voisi olla hoitoihin meneminen ja ravintolassa syöminen kylpemisen jälkeen. 

♥ Kun keho ja mieli pääsee kunnolla irtaantumaan arjesta ja rentoutumaan, löytyy taas uudenlainen yhteys omaan puolisoon. 

Kohdevinkit aikuisten kylpylälomaan: Naantalin kylpylä ja Flamingon kylpylä (K18). Kylpylän jälkeen meillä oli vielä leffaliput varattuna, mutta totaalisen rentoutuneina suuntasimmekin kotiin kaksin tekemään ruokaa ja pötköttämään sohvalle vierekkäin pariksi tunniksi ennen pojan hakemista isovanhemmilta. 

A day well spent. Suosittelen! 

Ei kommentteja