JÄNNÄN ÄÄRELLÄ: ENSIMMÄINEN VIIKONLOPPU EROSSA


Tänään on jännittävä päivä. Tänään iltapäivällä lähden ystäväni luokse Jyväskylään koko viikonlopuksi. Jos tarkkoja ollaan niin noin 50 tunniksi. Olen laskenut. Melkein kyllä huvittaa, miten monta viikkoa olen tätä jännittänyt. En nyt mitenkään kauhulla, mutta onhan se iso asia olla ekaa kertaa niin kaukana omasta lapsesta ja niin kauan. 

Mutta hyvää se varmasti tekee! Seura ei voisi olla parempaa ja tiedossa on kaikkea hauskaa - siis sekä minulla että pojalla. Aion myös ottaa ilon irti junamatkoista. Olimme mieheni kanssa kaukosuhteessa melkein kolme vuotta - siis koko seurustelumme ajan ennen kuin menimme naimisiin. Silloin istuin viikottain junassa ja voin sanoa, että olin kyllä kurkkuani myöten täynnä sitä hommaa silloin. Mutta nyt kaikki on toisin. Osaan arvostaa tulevaa junahetkeäni, sillä se on mun omaa aikaa. Ostin tänään jo uunituoreet Me Naiset- ja Anna -lehdet, viinirypäleitä, suklaata ja Werther's Originalseja (oikeasti olisin halunnut imeskellä Turkinpippureita, mutta ei nyt viitsi sitten kuitenkaan). 

Minähän imetän poikaani vielä emmekä ole asettaneet mitään selkeää päätöspäivää sille. Sen kuitenkin tiedän, että en aio tandem-imettää. Nyt lähiviikkoina tuntuu, että imetys on kuin itsestään alkanut vähentyä. Päivisin poikani syö enää 2-3 kertaa ja yöt ovat nyt viikon verran olleet parempia: syöttöjä on ollut 0-1! Täytyy sanoa, että tämä tuntuu aika hyvältä. 

Sillä asiahan on niin, että aika pian minulla on taas pieni bebis. Ja hän tulee olemaan erittäin kiinni minussa ja menee taas oma aikansa ennen kuin voin mennä yhtä vapaasti kuin nyt. Joten pienet irtiotot ennen hänen tuloaan ovat paitsi tervetulleita myös tarpeellisia. 

Ja vauvahan on muuten sitten kirjamellisesti kiinni äitissä: ei vain sylissä ja rinnoissa vaan myös hiuksissa ja kasvoissa ja vaatteissa ja.. Sitä varten aivan loistava keksintö onkin imetyskoru! Kuvissa näkyykin tulevan pienokaisemme leikkien kohde: uusi imetyskoru, jonka sain yhteistyössä Raskauskeijun kanssa. Vauva voi vapaasti räpeltää ja leikkiä imetyskorun kanssa, sillä se on valmistettu turvallisesta BPA-vapaasta silikonista. Vauvan voi siis antaa huoletta leikkiä, imeskellä ja pureskella korua (aikuisen valvonnassa toki). Suosittelen tsekkaamaan ihanan (ja laajan!) valikoiman. Olen yllätyksekseni hurahtanut täysin hempeään vaaleanpunaiseen ja roosaan, joten tiesin heti, että haluan juuri tämän korun. Väri ei siis kyllä paljasta vauvan sukupuolesta mitään, vaan lähinnä äidin obsessiosta, heh. (Imetyskorut täällä.)

Toivotan sinulle mitä parhainta viikonloppua! Palailen tänne kuulumisilla sunnuntaina! Viikonlopun meininkiä voi seurata Instagramissa 

Ei kommentteja