Yllätys! Vauva #2Vihdoin pääsen jakamaan teille ihania uutisia: meille tulee vauva! Jos kaikki menee hyvin, niin ensi heinäkuun lopussa saamme toivottaa pienen nyytin tervetulleeksi perheeseemme. Tämä on siis syy siihen, miksi blogissa on ollut aika paljon hiljaisempaa - meikä mamma on maannut lähinnä sohvalla toimintakyvyttömänä. Ollaan kyllä niin kiitollisia pienestä ihmeestämme. Keskiviikkona ultrassa tuntui vaikealta käsittää, että siellä hän on - joku, kuka?? - ja kasvaa kovaa vauhtia. 

Olen niin kiitollinen siitä, että raskauduin ja raskaus on edennyt hyvin. Olemme nyt raskausviikolla 15. Masu kasvaa, pahoinvointi on vihdoin alkanut talttua ja olen tuntenut jo vauvan liikkeitä muutamien päivien ajan. Pikku hiljaa tämä alkaa tuntua todellisemmalta, ja sitä uskaltaa alkaa eri tavalla odottaa ja iloita! Mutta kerron erillisessä postauksessa lisää raskaudesta tähän mennessä; siitä, miten saimme tietää, miten olen oireillut ja miten tämä raskaus on poikennut ensimmäisestä. Postaustoiveita otetaan myös vastaan. 

On tämä kyllä niin ihmeellistä! Meidän perhe kasvaa jälleen ja pian meitä on neljä. Odotan niin innolla, millainen tyyppi sieltä tulee. Ei mene onneksi enää montaa viikkoa, että saamme tietää sukupuolen - ja mehän haluamme ehdottomasti tietää! Vahva tunteeni on, että siellä on pikkuveli! 

1 kommentti

  1. Ihanaa! Onnea vauvauutisista. Täällä myös ehkä pientä vauvakuumetta, esikoinen nyt 7kk. Mutta taitaa seuraavan lapsen aika olla vasta myöhemmin :)

    VastaaPoista