Melanzane ja kuulumisia


Hyvää perjantaita! Viikonloppu on täällä taas, tulipa se jälleen nopeasti! Ajattelin tulla jakamaan kuvia uuden reseptin kokeilusta sekä vähän kuulumisia. Olen jo pidempään halunnut kokeilla enemmän uusia reseptejä, etenkin erilaisia vatsaystävällisiä kasvisruokia. Tuntuuko kenestäkään muusta - etenkin lapsiperheellisestä - siltä, että viikosta toiseen ruokalistalta löytyy aikalailla samoja sapuskoja? Vaikka makaroonilaatikko on huippu hyvää, eniten siitä syystä, että pikkuisenkin lautanen tyhjenee vauhdilla, niin minun makunystyräni kaipaavat kyllä vähän muutakin. 

Bongasin uusimmasta Pirkka-lehdestä Melanzane -reseptin, jonka otin samantien testiin. Tämähän on perinteinen italialainen lohturuoka, joten juustoa kyllä löytyy, mutta raikas salaatti kylkeen niin toimii! Munakoisoa käytämme harvemmin - toisin sanoen olen ehkä kerran aikaisemmin sitä käyttänyt ruuanlaitossa. Tykkään sen mausta ja ajattelinkin, että olisi kiva kokeilla muitakin munakoisoreseptejä. Onko joku muu ehtinyt jo kokeilla tätä reseptiä?
Muuten viikko on pyrähtänyt vauhdilla, tekemistä on riittänyt. Ollaan pojan kanssa nautittu meidän vakkariharrastuksista muskarista ja Äiti-lapsi-piiristä, minkä lisäksi eilen oltiin ystävän ja hänen tyttärensä kanssa Caribialla polskimassa. Oli kyllä niin hauskaa, sitä tulee niin iloiseksi, kun seuraa oman lapsen riemua ja nautintoa. Meillä on kyllä varsinainen vesipeto, joka hihkui koko matkan perille asti intoa puhkuen. 

Hieman on kyllä käynnistymisvaikeuksia arjen suhteen. Kämppä on hujan hajan - toivon että asiaan tulee tänään pieni muutos - ja tuntuu, että  päivät pojan kanssa touhutessa imee mehut aika tehokkaasti, eikä iltaisin ole vielä ollut jaksamista avata gradutiedostoa. Jotenkin myös ympäröivä sotku aiheuttaa sen, että ei saa oikein tartuttua mihinkään. Tänään onkin luvassa vähän lastenhoitoapua, joten olen psyykannut itseäni laittamaan hihat heilumaan ja koti kuntoon, niin ensi viikolla voin kirjoittaa gradun valmiiksi...eiku. Hehheh. 


Viikonloppuna on tarkoitus nähdä meidän molempien perheitä ja ehkä hieman ladata akkuja tulevaan viikkoon. Mullahan on synttäritkin jo ensi viikolla, nyt jo?!

Rentouttavaa perjantaita! 

4 kommenttia

 1. Heippa! Mistä aiheesta teet gradusi? Tsemppiä, se on aikamoinen rutistus ja sä oot supernainen, kun pystyt tekemään sen ilman, että lapsi on täysipäiväisesti hoidossa. Itse bongasin saman reseptin, pitääpä kokeilla, jos kerran suosittelet.
  Kirjoitat erittäin hyvin ja kirjoitustesi aiheet ovat koskettavia, kiitos rehellisyydestäsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tsemppiä kyllä tarvitaan, mutta onneksi on jo jonkun verran tehtynäkin. Tutkin gradussani opettajaopiskelijoiden käsityksiä tutkimustaitojen ja teoreettisen tietotaidon merkityksestä ja tärkeydestä opettajan työssä. Ajattelin pyytää itselleni jonkun deadlinen, niin ehkä pienen paineen alla saisin paremmin edistettyä! :D Kiitos ihanista sanoista ja tsempeistä! Ilahduttivat päivääni <3 Hyvää viikkoa sinne! :)

   Poista
 2. Tulikohan mun edellinen kommentti, kun vaan hävisi...
  No, Onnea sylin täydeltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja onnistuin sitten laittamaan tämän kommentin väärään postukseen :D Sama pää kevät talvet :D

   Poista