Aurinko, oi aurinko!Tänään aamulla herättiin ihanaan päivään! Tai no, pimeäähän oli vielä seitsemältä, mutta Foreca lupaili aurinkoa, joten päätimme mieheni kanssa, että tänään lähdetään ulkoilemaan ja viedään poika retkelle! Siispä aamutoimien ja valmistelujen jälkeen ja päivän valjettua suuntasimme kaupan kautta Ruissaloon. Ai että, mikä kevätfiilis oli lempeässä ilmassa tänään. Tuntui, että sai hengittää syvemmin ja mielikin oli iloisempi. Kyllä valo tekee ihmeitä. 

Etsimme ihanan paikan kimmeltävän meren ääreltä ja laitoimme grillin tulille. Makkaran paistoa odotellessa pikkumiehemme nautti täysillä kivien viskomisesta veteen. Pääsin kyllä ihan kesäfiilikseen: auringon lämpö, grillin tuoksu, veden kepeät plumsahdukset kiven osuessa sen pintaan. Ahh, kevät ja kesä. Ahh. 


Herkuttelun jälkeen laitettiin vielä poika vaunuihin nukkumaan ja käytiin kävelyllä samalla pitsihuviloita ihaillen ja pitsihuvilaelämästä haaveillen. Tänään on ollut kyllä jotenkin ihana päivä, siitä olen kiitollinen!

Illalla odottaakin Putous, aiotko katsoa? Opiskelukaverini Ernest Lawson tekee debyyttinsä, joten olemme ehdottomasti mieheni kanssa ruudun äärellä!

Ihanaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja